Сос Бешамел

Сос Бешамел

Вижте и изберете рецепти за сос Бешамел за всеки вкус и цвят. Този раздел представя най-вкусните, прости и бързи рецепти за сос Бешамел със снимка за готвене у дома. Прочетете повече за сос от башамел ...

Избор по критерии

Покажи повече

Млечен сос и намазване 2997
30 мин 167,33 kcal

Класическата рецепта за сос бешамел: как да се готви без бучки. Каква плътност трябва да бъде. Колко можеш да си готов. Веганска версия без мляко и масло. Бърз начин в микровълновата. Сирене бешамел в бавна готварска печка.

Гъбен сос в купа 590
40 мин 97 ккал

Традиционна рецепта за гъбен сос върху заквасена сметана. Опции за феновете на бешамел. Нежен превръзка на базата на крем. За тези, които постят. В какво съотношение да вземете сушени гъби. Какво да направите, за да не завие заквасена сметана.

Прочетете повече за сос от башамел

Какво е сос бешамел, трябва да знае всяка истинска домакиня. Тя също трябва да знае как да приготви сос бешамел у дома. Целият този продукт може да направи всяко ястие изящно.

Това чудо на готвенето се приготвя във всички страни по света от мляко, брашно, сирене, масло и други съставки. Съставът на сос бешамел може да бъде много разнообразен. Например в Италия предпочитат да готвят този сос със сирене. Ястия със сос бешамел са много вкусни и невероятно ароматни. Те в идеалния случай ще украсят всяка вечеря и ще могат да заемат своето почетно място на всяко тържество. Бешамел е сос, който прилича на кремообразен бял крем. Въпреки факта, че има класическа рецепта за сос бешамел, това е, когато сосът се прави от брашно и мляко, в интернет можете да намерите други опции за тази рецепта. Например сосът бешамел без мляко е много популярен в някои страни. И ако нямате никаква съставка, можете да приготвите обикновен сос бешамел без масло у дома. Бешамел е сос, чиято рецепта е много проста и лесна за запомняне и пресъздаване. И когато научихте какво представлява сосът бешамел, неговият състав, е време да разберете как се приготвя сосът бешамел. Сос Бешамел, рецептата за който можете да намерите в почти всеки кулинарен сайт, е много популярен както в професионалната хай кухня, така и в ежедневието. Правилното приготвяне на сос бешамел ще зависи преди всичко от качеството на съставките.

Ако все още не сте могли да разберете какво е бешамел, тогава стъпка по стъпка рецепта за приготвяне на този прекрасен сос ще ви помогне. Рецептата на бешамел е много лесна за намиране и обикновено целият процес е показан в тях стъпка по стъпка. Това малко допълнение към вашите ястия ще ви помогне да спечелите сърцето на всеки хранител. Сосът Bechamel идеално ще хармонизира и подчертае ястията от свинско, пилешко и пуешко. Този сос върви добре и със заешки и риби. Затова определено трябва да се научите как да готвите бешамел. Вашите близки и роднини ще се зарадват на вашите кулинарни постижения.

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Салата от тиквички за зимата: вкусни рецепти „Лижете пръстите си“, „Гъстачки за глезените“, с ориз, ечемик и боб

Докторска наденица у дома стъпка по стъпка рецепта със снимка

Стъпка по стъпка рецепта за яйце с юфка 🍝 снимка

красота

мода

диети