Нови рецепти

Гледайте и избирайте нови рецепти за всеки вкус и цвят. Този раздел представя най-вкусните, прости и бързи рецепти със снимки за готвене у дома. Приятен апетит!

Избор по критерии

Покажи повече

Как да готвим ястие в саксия 16
1,5 часа 130 ккал ккал

Колко бързо картофите се пекат в саксии с месо и гъби във фурната, защо е необходимо предварително загряване на продуктите преди печене

15
1,5 часа 106 ккал ккал

Как да приготвите вкусен и необичаен пита хляб с риба тон само за 30 минути, какви други съставки са необходими за това, как да замените майонезата, съветите за готвене

11
1 час 321 kcal kcal

Как да си направите великолепен кекс на кисело мляко според проста рецепта. Лесна рецепта за кекс с пълнеж по ваш избор. Какъв пълнеж за тортата да изберете. Съвети за готвене.

Парено пиле по стъпка по стъпка рецепта със снимки 10
40 мин 254 kcal kcal

Подробна стъпка по стъпка рецепта за задушаване на пиле в собствен сок. Бърз и лесен начин за приготвяне на вкусно, нежно и ароматно пилешко месо

как да готвя ириса 15
4 часа 274 kcal kcal

Зарадвайте семейството и приятелите си с достойни домашни сладки. Научете един начин да си направите ирис у дома с проста рецепта.

Месо в бира по стъпка по стъпка рецепта със снимка 13
1,5 часа 256 kcal kcal

Подробна стъпка по стъпка рецепта за готвене на месо на бира. Бърз и лесен начин за приготвяне на много вкусно и нежно месо. Съвети за готвене.

3
1 час 60 ккал ккал

В статията ще намерите рецепта за истински литовски студен борш. Вземете списък с продукти и кухненски прибори. Разберете колко калории има в ястието.

4
2 часа 263 kcal kcal

Как да печете месо в тестото, така че да се окаже меко и сочно. Подробна рецепта със стъпка по стъпка снимки. Ароматна марината за месо, тайни за печене.

Как да готвите кнедли у дома: проста стъпка по стъпка рецепта със снимка. 12
25 мин 103 kcal kcal

Как да приготвяме картофени кнедли у дома. Една проста рецепта със стъпка по стъпка снимки. Бързо картофено тесто, дресинг, сервиране.

7
1,5 часа 260 kcal kcal

Колко вкусно е да печете картофи с гърди на фурна. Проста и достъпна рецепта със стъпка по стъпка снимки. Картофена обвивка, подправки за ястия, полезни съвети.

Ние приготвяме вкусни и апетитни картофи, пълнени с кайма, по стъпка по стъпка рецепта със снимка. 8
1,5 часа 110 kcal kcal

Как да готвим картофи, пълнени с кайма. Интересна рецепта със стъпка по стъпка снимки. Необичайно ястие за ежедневна и празнична трапеза, съвети.

Ароматна кавказка кухня: рецепта за ханахи със стъпка по стъпка снимки. 25
2 часа 125 ккал ккал

Оригинална рецепта за кавказка кухня: Канахи. Подробни инструкции за готвене, списък на съставките и стъпка по стъпка снимки. Съвети за сервиране.

Сандвичи за деца Спонджбоб 1
10 мин 301 kcal kcal

Инструкции за приготвяне на оригиналния сандвич под формата на гъба Боб. Стъпка по стъпка рецепта със снимки за това как да направите сандвичи за деца. Списък на съставките.

Пригответе прост и вкусен маникюр в кисело мляко по стъпка по стъпка рецепта със снимка. 9
1,5 часа 205 kcal kcal

Как да печем вкусна мана на кисело мляко. Проста и достъпна рецепта със стъпка по стъпка снимки, базирани на най-простите съставки. Тесто, сладкиши, сервирайте.

9
1,5 часа 169,1 kcal kcal

Как да приготвим вкусна картофена гювеч с пилешко месо. Оригинална рецепта със стъпка по стъпка снимки. Картофена основа, ароматен пълнеж, ястия за печене

Приготвяме вкусно и здравословно кисело мляко вкъщи по стъпка по стъпка рецепта със снимка. 5
7 часа 59 ккал ккал

Как да си приготвим здравословно кисело мляко у дома. Проста и достъпна рецепта със стъпка по стъпка снимки. Само натурално мляко и кисела тесто. Полезни съвети, представяне

1
1 час 180 kcal kcal

Подробна стъпка по стъпка рецепта за приготвяне на вкусна и ароматна пържола на сьомга на скара. Бърз и лесен начин за приготвяне на вкусна пържола за гарнитура

Самосас: вкусна рецепта за индийска кухня. 7
1 час 655 kcal kcal

Какви индийски ястия можете да приготвите у дома: Самосова рецепта. Инструкции за приготвяне на такива пайове, стъпка по стъпка снимки, съвети.

2
40 мин 100 ккал ккал

Как да приготвим вкусна супа от млечна юфка. Проста стъпка по стъпка рецепта със снимка. Леко тесто за домашна юфка, особено за готвене и сервиране на сладка супа.

Вкусна картофена яхния със свински ребра: гответе по стъпка по стъпка рецепта със снимка. 7
2 часа 284 kcal kcal

Как да приготвим вкусна картофена яхния със свински ребра. Достъпна и лесна рецепта със стъпка по стъпка снимки. Селекция от зеленчуци и подправки за ястия, съвети.

4
1,5 часа 101 ккал ккал

Как бързо и вкусно да готвите картофи с яхния: рецепта със стъпка по стъпка снимки. избор на подправки за ястието, особено задушени картофи, полезни съвети.

Невероятно вкусни и апетитни картофи у дома: готвим според рецептата със снимка. 2
1,5 часа 123 kcal kcal

Как да готвя картофи у дома. Правилната рецепта със стъпка по стъпка снимки. Обработка на картофи, подбор на подправки. Приготвяне на соса за сервиране на ястия.

3
1 час 197 kcal kcal

Пържен шаран - как да готвя? Необходими съставки и тяхното количество. Поетапно описание на етапите на готвене на пържен шаран със снимки и видеоклипове.

10
1 час 359 ккал ккал

Как бързо и лесно да приготвите апетитен, сърдечен и ароматен пилаф със свинско месо. Подробни стъпка по стъпка инструкции за готвене със снимки. Съвети за готвене на пилаф

Апетитен картоф в бекон: гответе по стъпка по стъпка рецепта със снимка. 5
1,5 часа 441 kcal kcal

Колко вкусно е да се пекат картофи в бекон. Проста и достъпна рецепта със стъпка по стъпка снимки за готвене на невероятно вкусно ястие! Полезни съвети, фураж.

Приготвяме ароматни картофи с бекон във фурната по стъпка по стъпка рецепта със снимка. 5
1,5 часа 447 ккал ккал

Колко вкусно е да печете картофи с бекон във фурната. Проста стъпка по стъпка рецепта със снимки за приготвяне на удивително ароматно ястие! Селекция от подправки, сервиране.

8
35 мин 267 ккал ккал

Пуешкото месо на скара е много вкусно и здравословно. И ако добавите ароматни подправки, сос от бяло вино и поръсени с бадеми

10
40 мин 137 kcal kcal

Ще научите как да готвите пилешки гърди правилно. Прочетете кога и как можете да проверите готовността на месото, прочетете за ползите и употребите на продукта

Как да готвя колбаси: проста стъпка по стъпка рецепта със снимка. 6
10 мин 228 kcal kcal

Как правилно да готвя колбаси Проста и достъпна рецепта със стъпка по стъпка снимки за бързо и удовлетворяващо ястие. Идеалното допълнение към всяка гарнитура! Съвети.

Как да готвим вкусно месо - стъпка по стъпка рецепта със снимка 4
2 часа 218 kcal kcal

Можете да научите за вкусна рецепта за готвене на месо във фурната. Вземете списък на съставките, тяхното количество, вижте подробния процес на готвене на свинско месо

Изпитана рецепта за приготвяне на киноа: стъпка по стъпка снимки, съвети. 2
30 мин 135 kcal kcal

Как да готвите киноа вкусна: рецепта за приготвяне на зърнени храни със стъпка по стъпка снимки. Обработка на киноа, подбор на подправки и зеленчуци за ястието. Полезни съвети, фураж.

  • 1

красота

мода

диети