Как да отслабна

Яйчна диета (химическа): подробно меню за 4 седмици в таблиците

Меню яйце (химическа) диета за 4 седмици. Същността на техниката, плюсовете и минусите, противопоказанията. Списъци на разрешени и забранени продукти. Прогнозирани резултати Извари и бързи сортове на програмата.

Кетодиета (кетонова, кетогенна диета): правила за меню и метаболична корекция

Същността, разновидностите и ефективността на кето диетата (кетогенна диета). Правилата за хранене с ниско съдържание на въглехидрати, съотношението на BZHU. Забранени и разрешени продукти. Примерно меню за седем дни. Рисковете на техниката.

Терапевтична таблица номер 9: правилната диета при диабет и други метаболитни нарушения

Пример за меню за терапевтична диета № 9 (таблица за лечение номер 9). Захарен диабет и други показания за целта на диетата. Разпределение на протеини, въглехидрати, мазнини и фибри. Ролята на хранителните вещества. Прием на калории, консумация на вода.

Лечебна таблица № 6: Цел на целта и меню за пример

Пример за меню за терапевтична диета № 6 (таблица номер 6). Ефективност при нарушения на метаболизма на солта. Ефектът на диетата върху тялото. Съдържание на калории, BJU, препоръчителни и забранени продукти.

Апликатор Кузнецова: ползи и вреди, правила на лечебните сесии

Инструкции за употреба на апликатора Кузнецов. Видове и принцип на работа на устройството. Ефективността на постелката за главоболие и болки в ставите, ПМС и безсъние, излишно тегло. Предимства за краката и гърба. Честотата и продължителността на сесиите.

Менюто за диета със 7 венчелистчета за всеки ден: плюсове, минуси, ефект и опасност за здравето

Подробно описание на диетата със 7 венчелистчета. Разлики от 6-те венчелистчета. Подробно меню. Нормите за употреба на храна в риба, зеленчуци, пиле, зърнени храни, извара, плодове и дни за пиене. Очаквания водопровод. Противопоказания и рискове.

Диета при диабет: сортове, правила и характеристики на неговото съответствие

Диета при диабет. Правилата на хранене при заболявания от първи и втори вид. Характеристики на патологията на диета терапия по време на бременност. Изчисляване на хлебни единици. Списъци на забранени и разрешени продукти. Примерно меню.

Хормонална гимнастика на тибетски монаси: описание на упражнения, правила и резултати

Ефективността на тибетската хормонална гимнастика. Ползи и противопоказания. Техника на комплекс от десет упражнения. Въздействие върху продължителността на живота, здравословното състояние и външния вид. Отзиви.

Диета при панкреатит: хранителни особености при остро и хронично възпаление на панкреаса, разрешени и забранени храни

Пример за меню за диета с панкреатит. Забранено и разрешено при възпаление на продуктите на панкреаса. Разлики в храненето в остри, хронични стадии и усложнения от други органи.

Терапевтична таблица № 1: разрешени и забранени ястия, пример за седмично меню

Пример за седмично меню на терапевтична диета номер 1 (таблица за лечение номер 1). Ефективност при гастрит и язви. Списъци на разрешени и забранени продукти. Съдържание на калории, BJU, размер на порцията и схема на хранене. Отзиви.

Отслабване с активен въглен: ефект и рискове

Ефективността на активен въглен за отслабване. Ефектът на лекарството върху тялото и метаболизма. Три схеми "диета" за приемане на черни таблетки. Продължителност на курсовете. Противопоказания. Странични ефекти.

Табата: правилата за тренировка у дома или Как да отслабна за 4 минути на ден

Табата упражнения за отслабване на стомаха, бедрата и задните части. Правилата на кръгова тренировка. ТОП 5 табата таймери за смартфони. Комплекси за проблемни зони от добре познати обучители. Противопоказания.

Как да се отървете от корема след раждане: безопасна диета и упражнения, опции за масаж

Начини за бързо премахване на стомаха след раждането у дома. Ефективна и безопасна диета за кърмачки. Разрешена гимнастика. Опции за масаж. Опаковки и билкови отвари.

красота

мода

диети