Съвети

Как да проверим истинността на златото у дома: правилните начини с йод, хляб и вода

Домашни начини за проверка на златото за автентичност. Визуални признаци на качество. Методи с йод, магнит, оцет, хляб, вода и азотна киселина. Физични и химични характеристики на метала, неговите видове и проби.

Каустична сода: какво е това, методи за безопасна употреба в апартамент и в селска къща

Използването на сода каустик в ежедневието. Ефективност срещу блокиране на канализацията и петна. Каустик за дезинфекция. Почистване на бойлери. Мерки за сигурност. Разлики от сода и сода за хляб.

Как да отворите бутилка шампанско безшумно, с силен взрив и какво ще стане, ако на масата има само момичета

Пет начина за отваряне на шампанско. Класическият безшумен метод. Вариант за момичета. Хусарски и театрални приеми с пяна и памук. Резервен план, ако коркът се счупи. Правила за съхранение на недовършено пенливо вино.

Как да направите лизун със собствените си ръце: 7 рецепти, опции за боядисване и правила за безопасност по време на играта

Седем начина да си направите сами играчка за слуз. Рецепти с боракс и PVA, без боракс, с пероксид и PVA, с почистващ препарат, шампоан и паста, с брашно. Опции за оцветители и декорации. Съхранение и експлоатация на домашна ръчна ръкохватка.

Как да измиете "Fukortsin" от кожата на бебе и възрастен, отколкото да избършете от дрехи и интериорни предмети

Бързи начини за измиване на петна от Fucorcin от кожата на дете и възрастен. Методи за премахване на червено блестящо зелено от косата, зъбите и устните. Съвети за премахване на петна от малини от дрехи, легла, мебели, подове и килими.

Как да окачим подкова в къщата за пари, за брак и просто за красота

Как да окачите подкова над входната врата: висока или ниска, на нокти или въже, завършва нагоре или надолу. Произходът на традицията. Как да изберем талисман, който работи. На кого да инструктира да окачи подкова и как да укрепи амулета.

Как да избършете супер лепило как да премахнете, изплакнете, почистете от пръсти

Как и как да премахнете лепилото „Момент“ от ръцете: импровизирани и съхраняващи инструменти. Методи за премахване на петна от дрехи от обикновени и нежни тъкани. Премахваме суперклея от мебели от пластмаса, стъкло, дърво, ПДЧ и МДФ.

Счупено огледало какво да правя ако се счупи в къщата

Какво да направите, ако огледалото се счупи: съвети за тези, които вярват в знаци и за скептици. Има ли магически свойства в огледалата. Как да се отървете от старо огледало и какво да направите, ако е било представено.

Как да направите сапунени мехурчета със собствените си ръце: многоцветни, устойчиви, гигантски

Как да си направим сапунени мехурчета у дома: рецепти за обикновени, неразрушаващи се, гигантски, оцветени и ароматизирани. Какви компоненти са необходими. Колко време отнемат решенията? Интересни факти за детските сапунени забавления.

Как да премахнете мастило от хартия как да избършете химикалката и химикалката

Как да изтриете писалка от хартия без следи: оцетна и лимонена киселини, сол, алкохол и калиев перманганат. Минуси за механично отстраняване на мастило. Какво да направите с пастата върху цветна и гланцирана хартия. Струва ли си да си купите коректор.

Отчита се относителната влажност в стая, в къща

Каква влажност на въздуха трябва да бъде в апартамента и как да се измери: специално устройство и методи „дядо“. Как да намалите или увеличите влажността в помещението. Какво е опасно за нарушаването на здравето на оптимални параметри.

Размери на бебешкото легло: стандарти и как да шиете комплект в яслите със собствените си ръце

Размери на бебешкото легло: маса. Съставът на комплекта за новороденото. Избираме тъканта и шием със собствените си ръце чаршаф, покривало за одеяло и калъфка за възглавница за бебето. Съвети за грижа за спалните комплекти за бебета.

Как да шиете спално бельо: шарки за чаршафи, покривало за одеяло, калъфки за възглавници и колко плат

Как сами да си направите постелки: ние избираме материала и изчисляваме количеството плат. Таблица със стандартен размер Стъпка по стъпка инструкции за шиене на чаршафи, завивки и калъфки за възглавници.

Каква тъкан е по-добре да закупите спално бельо: сравнете естествени и изкуствени материали

Коя тъкан е най-подходяща за спално бельо: сравнете качество, плътност, цветове, шевове и размери. От това синтетиката е по-ниска от естествените материали и в това, което печели. Нюансите на избора на спално бельо за възрастни и деца.

  • 1
  • 2

красота

мода

диети