Интервюто

23939

Василина Смотина: „Шестте ми сина са ми помощници“

Майката на шестимата синове на Василин Смотрина е сигурна: дори в многодетно семейство една жена трябва да намери време за саморазвитие, да бъде красива и физически активна. За това как прави всичко и какви житейски хаски използва - в интервю за ladystyle.decorexpro.com.

6733

Екатерина Сартакова: „Етикетът не е сухо правило, което приковава хората с ръка и крак“

Познаването на правилата на етикета ви помага да се чувствате свободни и спокойни в различни ситуации: на първата си среща, докато общувате в Интернет и на бизнес вечеря. Основните случаи се анализират от специалиста по етикет Екатерина Сартакова.

4312

Надежда Бойкова: „Аварийните гости в хотела не искат да помогнат“

Служителите на руските хотели в Турция и Тайланд са като лекари: те не харесват, когато им дават шоколад на Аленка, но са много щастливи от наденицата и алкохола. Стодоларова банкнота, затворена в паспорт, може да превърне най-евтината стая в апартаменти с гледка към морето. Турският водач Надежда Бойкова разказва за тънкостите на почивката в чужбина.

3290

Анна Осипова: „Хората не се представят така, както ги виждат другите“

Пълни и тънки, усмихнати и мрачни, самоуверени и срамежливи - жените са напълно различни. Но при фотосесия естествената фотогеничност и настроението са много по-важни. Как да се подготвим за фотосесия, разказа фотографът Анна Осипова пред ladystyle.decorexpro.com.

257

Вероника Паутова: "Смятам, че усмивката ми е перфектна!"

Красотата на усмивката на първо място се крие в нейното здраве - сигурна е Вероника Паутова, един от малкото зъболекари в Сибир, специализиран в цвета на зъбния емайл. Каква е опасността от домашното избелване и защо пастите и четките не са основното, каза тя пред ladystyle.decorexpro.com.

6122

Олга Пешкичева: „Ако сте последователни, хоби ще започне да генерира доходи“

Отначало и съпругът ми, и аз, какво да крия, не разглеждахме това занимание като бизнес, а като хоби, което носи малък доход. Сега е ясно, че това мнение беше грешка. Когато решихме да отделим всичките си усилия за разработването на сайта 63pokupki.ru, съпругът ми напусна работата си и започнахме да работим заедно. Така че нашият бизнес е прераснал в успешен семеен бизнес.

2399

Татяна Белецкая: „Мечтая всички хора по света да бъдат обичани и необходими“

Забавно беше, че и двамата разбраха за безумието на тази идея, разбраха, че няма пари, че няма да намерим спонсори, че проектът ще бъде почти невъзможен за „публичност“, но вече не може да спре. Проектът беше замислен като камарно куче, 40-50 кучета, но има много повече хора, които спешно се нуждаят от помощ, които умират без нашата помощ в момента.

3054

Любов Соболева: „Докато има обратна реакция към съдържанието, дори отрицателна, това означава, че тя работи“

Кой стои зад най-известните блогъри в Рунет? Каква е тайната на популярността в социалните мрежи? Как да промотирате акаунта си и да печелите пари, а не само харесвания? Защо PR човекът се отегчи по телевизията? Защо трябва да сте приятели във виртуалната реалност?

1904

Мария Головина: „Аз съм вкъщи в селото!“

Да се ​​преместиш от град на село е, колкото и да е странно, мечтата на доста голям брой хора. Разбира се, само няколко са решени: спират проблемите с работата, с жилището, разногласията с роднините. Мария Головина, логопед-дефектолог от Кемерово, реши да се премести. Какъв е животът й сега, каза тя пред портала ladystyle.decorexpro.com.

4299

Алена Иванова: „Гримьорът трябва да бъде скромен и почти невидим“

За да сте в тенденция, просто отидете в Интернет, гледайте видео уроци, преглеждайте снимки и ако наистина искате да научите как да използвате четка, тогава е по-добре да отидете в професионално студио. Това е интересно - дори само да се намирате в тази атмосфера - защото има много женска енергия, която често не е достатъчна.

3805

Наталия Каптелинина: „Ако ръцете ви не работят, трябва да печелите здрави ръце близо до вас“

След ужасна катастрофа, Наталия Каптелинина беше в инвалидна количка. Тя зависи от своя придружител във всичко, но в същото време успешно ръководи собствен бизнес. И именно тя успя да отвори първия физкултурен салон за инвалиди в Красноярск.

6435

Марина Луста: „В Русия днес има тенденция да се готви пестеливо и да се готви у дома“

Много хора имат стереотипи, че готвенето у дома е скъпо и отнема много време. Но това е напълно погрешно. Когато лично се сблъсках с факта, че трябва да планирате правилно семейния бюджет, започнах да обръщам внимание за какво се харчи. Разбрах, че продуктите, ако са избрани неправилно, вземат прилична част от него.

5479

Екатерина Владимирова: „Ако има цел, тя трябва да бъде постигната“

През есента излиза романсът „Вземи хит, скъпа!” И започващата актриса Екатерина Владимирова изиграва две главни роли наведнъж. Как успя да влезе в киното, ако беше ужасно смутена на прослушванията и нямаше актьорско образование?

  • 1
  • 2

красота

мода

диети