мода

История на марката Premiata: качество без време

Марката Premiata е гигант на италианския пазар за модни обувки с вековна история. Целта на всеки модел е да съчетае естетиката на Premiata и основните качества на спортните обувки. Всеки произведен модел е отражение на съвременния дух на времето. Ще научите за това как е създадена марката Premiata и какви височини са достигнали сега, от тази статия.

12 кратки серии, от които ще бъде трудно да се откъснете

Играта на тронове наскоро приключи - истински фентъзи епос. Тази дълга серия е невъзможно да се гледа в едно заседание. Искам да спестя свободно време и да се наслаждавам на кратки снимки. Очарователни мини сериали идват на помощ, от които е невъзможно да се откъснат. Ще ви запознаем с тези серии по-долу.

30 готини спасителни хакове с дрехи и обувки за всяко момиче

Всяко момиче иска да се облича стилно, да е в центъра на вниманието и да очарова. Но понякога не е толкова просто. Предлагаме на вашето внимание 30 готини лайфстайла, които са полезни на всяко момиче.

Красиви прически за къса коса: модерни модерни прически

Една от най-подходящите прически през новия моден сезон е прическа с къса коса. Много момичета са възхитени от къси подстригвания, които подчертават врата, овалното лице и стилизирането на такава прическа отнема само няколко минути. Но за да може една прическа да демонстрира само предимствата на външния вид, е необходимо да я изберете правилно, в съответствие с вида на външния вид, цвета на косата. В нашата статия ще говорим за най-красивите и стилни прически за къса коса, ще разгледаме модните тенденции и тенденции, правилата за избор на подходяща прическа.

Основни продажби за годината

Подготовката за новата учебна година понякога се превръща в истинско извънредно положение, защото родителите трябва да осигурят на своите мъдреци и жени учебници, тетрадки и канцеларски материали, раница или раница, а също, разбира се, училищна униформа - и всичко това за своя сметка!

Как да организираме голям пикник

Не познаваме нито един човек, който да не обича пикници. Но мнозина се плашат от дела, когато става въпрос за барбекю за голяма компания. Изядохме килограм барбекю на пикници и знаем как да организираме пикник бързо, забавно и с голям мащаб!

Тролове във вашия дом: 6 начина да се сприятелите с гуми от Pyaterochka

Забелязали ли сте, че къщата ви е станала забележимо по-тиха и децата вече не ви притесняват с въпроси, какво да играете с приятели? Ако е така, тогава вълшебните герои от анимационния филм на DreamWorks "Тролове" определено са се настанили във вашия дом. Мрежата стартира кампанията с ярки фигури на гуми за тролове като подаръци за покупки в края на август.

Топ 7 правила за избор на кухненски мебели

Кухнята е специално помещение.Тук можете не само да готвите, но и да организирате уютни семейни вечери, приятелски чаени партита, да обменяте новини след работен ден. Затова е много важно да се създаде удобна и функционална среда, която да зарадва с красота и удобство.

Спестете от пазаруване: 5 начина за закупуване на по-евтини онлайн

Основното правило на онлайн пазаруването е да не бързате с „вкусните“ оферти на непознати компании. Магазинът трябва да бъде: а) известен; б) надежден; в) удобно за клиентите; d) съотношение положителна / отрицателна обратна връзка приблизително 80/20. Мин.

  • 1
  • 2

красота

мода

диети