диети

Яйчна диета (химическа): подробно меню за 4 седмици в таблиците

Меню яйце (химическа) диета за 4 седмици. Същността на техниката, плюсовете и минусите, противопоказанията. Списъци на разрешени и забранени продукти. Прогнозираните резултати. Извари и бързи сортове на програмата.

Кетодиета (кетонова, кетогенна диета): правила за меню и метаболична корекция

Същността, разновидностите и ефективността на кето диетата (кетогенна диета). Правилата за хранене с ниско съдържание на въглехидрати, съотношението на BZHU. Забранени и разрешени продукти. Примерно меню за седем дни. Рисковете на техниката.

Терапевтична таблица номер 9: правилната диета при диабет и други метаболитни нарушения

Пример за меню за терапевтична диета № 9 (таблица за лечение номер 9). Захарен диабет и други показания за целта на диетата. Разпределение на протеини, въглехидрати, мазнини и фибри. Ролята на хранителните вещества. Прием на калории, консумация на вода.

Лечебна таблица № 6: Цел на целта и меню за пример

Пример за меню за терапевтична диета № 6 (таблица номер 6). Ефективност при нарушения на метаболизма на солта. Ефектът на диетата върху тялото. Съдържание на калории, BJU, препоръчителни и забранени продукти.

Менюто за диета със 7 венчелистчета за всеки ден: плюсове, минуси, ефект и опасност за здравето

Подробно описание на диетата със 7 венчелистчета. Разлики от 6-те венчелистчета. Подробно меню. Нормите за употреба на храна в риба, зеленчуци, пиле, зърнени храни, извара, плодове и дни за пиене. Очаквания водопровод. Противопоказания и рискове.

Диета при диабет: сортове, правила и характеристики на неговото съответствие

Диета при диабет. Правилата на хранене при заболявания от първи и втори вид. Характеристики на патологията на диета терапия по време на бременност. Изчисляване на хлебни единици. Списъци на забранени и разрешени продукти. Примерно меню.

Диета при панкреатит: хранителни особености при остро и хронично възпаление на панкреаса, разрешени и забранени храни

Пример за меню за диета с панкреатит. Забранено и разрешено при възпаление на продуктите на панкреаса. Разлики в храненето в остри, хронични стадии и усложнения от други органи.

Терапевтична таблица № 1: разрешени и забранени ястия, пример за седмично меню

Пример за седмично меню на терапевтична диета номер 1 (таблица за лечение номер 1). Ефективност при гастрит и язви. Списъци на разрешени и забранени продукти. Съдържание на калории, BJU, размер на порцията и схема на хранене. Отзиви.

Как да наддадем на тегло за момиче: засилено хранене и домашни тренировки

Сигурни начини за бързо напълняване. Таблица с висококалорични храни, пример за седмично меню и осем правила за хранене за тънки хора. Програма за домашна тренировка. Направи си сам спортни добавки и протеинов шейк.

Диета за хипертония: ефектите на солта, мазнините и въглехидратите, примерно меню

Пример за меню за диета при хипертония. Целите и правилата на диетата. Ефектът на солта върху кръвното налягане. Характеристики на храненето при I, II и III степен на заболяването. Забранени и разрешени ястия. DASH диета

ZhKB диета меню за жлъчнокаменна болест, която не може да се яде по време на обостряне, рецепти

Пример за меню за диета при холелитиаза. Цел на таблицата номер 5. Разрешени и забранени ястия. Режим за пиене. Ролята на алкални продукти и магнезий. Хранене по време на обостряне. Диета преди и след операция.

Диета при колит: меню за различни прояви на възпаление на дебелото черво

Характеристики на диетата при колит със запек, диария и подуване на корема.Основните принципи на клиничното хранене. Препоръчителни и забранени продукти. Най-добрите начини за готвене. График на хранене, обслужващи обеми.

Диета за уролитиаза при жени: как да се направи меню за различни видове калкули, хранителни характеристики на бременни пациенти

Диета при уролитиаза при жени и мъже. Пример за седмично меню. Разрешени и забранени храни за различни видове камъни в бъбреците. Хранене за ICD при бременни и кърмещи жени. Диета терапия при съпътстващи заболявания.

Хранене за чернодробна цироза: как да се намали натоварването върху филтърния орган

Общи принципи на диета при цироза на черния дроб при мъже и жени. Забранени и разрешени храни и ястия. Три примера за ежедневни диети в таблицата. Отзиви за ефективността на клиничното хранене.

красота

мода

диети