Фитнес и упражнения

Хормонална гимнастика на тибетски монаси: описание на упражнения, правила и резултати

Ефективността на тибетската хормонална гимнастика. Ползи и противопоказания. Техника на комплекс от десет упражнения. Въздействие върху продължителността на живота, здравословното състояние и външния вид. Отзиви.

Табата: правилата за тренировка у дома или Как да отслабна за 4 минути на ден

Табата упражнения за отслабване на стомаха, бедрата и задните части. Правилата на кръгова тренировка. ТОП 5 табата таймери за смартфони. Комплекси за проблемни зони от добре познати обучители. Противопоказания.

Как да се отървете от корема след раждане: безопасна диета и упражнения, опции за масаж

Начини за бързо премахване на стомаха след раждането у дома. Ефективна и безопасна диета за кърмачки. Разрешена гимнастика. Опции за масаж. Опаковки и билкови отвари.

„Око на Ренесанса“: ползите и вредите от 5 тибетски перли, техники и правила за изпълнение на упражнения

Техника и правила за изпълнение на 5 тибетски упражнения „Око на Ренесанса“. Ползите и противопоказанията на перлите. Шестото упражнение за духовно самоусъвършенстване. Резултати.

Колан за отслабване: как да го използвате, изчакайте ефект или разстроен

Плюсове и минуси на колан за отслабване на корема. Принципът на устройството. Вреда и противопоказания. Относителните ползи за спортистите. Правила за грижа за кожата при използване на устройството. Отзиви.

Оформяне на загуба на тегло: Правете домашни тренировки

Какво е оформянето и как се различава от фитнеса. Основните програми за отслабване. Ползи и противопоказания по време на бременност. Комплект упражнения за начинаещи и тайните на правилното хранене. Къде е по-добре да се направи: у дома или в залата.

Вакуумна техника за упражнения: прости упражнения за плосък корем

Как да направите вакуум за упражнения за корема: техники лежащи, стоящи, на колене и четворки. Необходимата честота на обучение. Ползи и противопоказания. Кога да изчакаме резултатите и как да ги ускорим.

Бикрам йога упражнения за начинаещи: голяма маса асани за домашни тренировки

Какво е Бикрам йога: плюсовете и минусите на "горещото" обучение. Историята на създаването на йога практика. Съвети и правила за изпълнение на асани. Таблица с 26 физически и дихателни упражнения с алгоритъм за възпроизвеждане.

Как да се научим да седим на канапа и реалистично ли е да усвоите упражнението от първия път

Как да седнете на канапа у дома: къде да започнете за начинаещи и кога да изчакате резултатите. Основен комплекс, техники за надлъжни и напречни разцепления. Пет правила за успешна и безопасна тренировка.

Йога за начинаещи: замислено овладяване на асани у дома

Йога за начинаещи у дома: как да започнете развитието на асаните. Стъпка по стъпка инструкции за упражнения. Правила за подготовка за часовете. Важна ли е медитацията и пранаяма? Звезден пример: Стинг и йога.

Как да правим сутрешни упражнения: упражнения за цялото семейство

Комплект от упражнения за сутрешни упражнения: какво е полезно. Универсална десетминутна загрявка. Ободряваща гимнастика за жени и мъже. Как да повишим ефективността. Мотивация за мързеливите.

Как да правите „бара“ у дома: статично упражнение за всички мускулни групи

Как да правим упражнението „бар“ и ползите от статичното обучение. Противопоказания. Пет основни варианта за упражнения. Нарастващата схема на обучение за месец. Съвети за подобряване на резултатите.

Сушене на тялото, хранене как да се изсушава у дома, отслабване и тренировки, диети, снимки

Изсушаване на тялото за момичета у дома: плюсовете и минусите, резултатите и противопоказанията. Как да си направите меню и какви упражнения да включите в тренировъчната програма. Препоръки относно ефективността и ефектите върху здравето.

Дихателни упражнения по метода на Стрелникова: „подушване“ на въздуха, за да стане по-тънък и да се лекува без лекарства

Дихателни упражнения Strelnikova: упражнения, ползи и вреди. При какви заболявания помага този метод? Възможно ли е да отслабнете с него. Основните правила за извършване на гимнастика у дома. Рецензии и резултати.

красота

мода

диети