Отслабнете правилно

Апликатор Кузнецова: ползи и вреди, правила на лечебните сесии

Инструкции за употреба на апликатора Кузнецов. Видове и принцип на работа на устройството. Ефективността на постелката за главоболие и болки в ставите, ПМС и безсъние, излишно тегло. Предимства за краката и гърба. Честотата и продължителността на сесиите.

Отслабване с активен въглен: ефект и рискове

Ефективността на активен въглен за отслабване. Ефектът на лекарството върху тялото и метаболизма. Три схеми "диета" за приемане на черни таблетки. Продължителност на курсовете. Противопоказания. Странични ефекти.

Epsom соли за вани, магнезиеви вани, приложение на магнезия

Какво е Epsom сол, как да я пием за отслабване и прочистване на дебелото черво. Лечебни свойства, инструкции за употреба у дома. Използване на компреси и вани с магнезиев сулфат. На кого и кога е противопоказан. Отзиви.

Ефективни билки за отслабване: списък на растенията за отслабване и как да ги приемате

Билки за отслабване: изгаряне на мазнини, с диуретичен ефект, инхибира апетита, прочиства организма, понижава кръвната захар. Как да засилим ефекта им и нюансите на приложение.

Как да пием ленено масло за отслабване (течно и в капсули): схеми за "трепетлика талия"

Как да приемаме ленено масло за отслабване: изучаваме състава и механизма на влияние. Използвайте в чист вид, в чинии. Правила за подбор и съхранение. Предимствата на капсулите пред течен продукт, начини на приложение. Рискове. Отзиви.

Противопоказания LPG масаж, принцип на действие, ефективност или Удряме целулита

Какво представлява LPG масажът и помага ли за намаляване на теглото. В какви ситуации са предписани. Разлики от ръчното оборудване. Продължителност на курса и оптимално време за процедурата. Списък на противопоказанията и страничните ефекти.

Миостимулация за отслабване на тялото: променлив ток спрямо постоянна мазнина

Какво е миостимулация на тялото: как се прави в салон и възможно ли е да се повтори процедурата у дома. На кого е показано и за кого е нежелателно. Колко често можете да се „биете“ с токов удар. Отзиви за ефективността.

Как да си направите шоколадова обвивка: „сладки“ процедури за водопровод и срещу целулит

Шоколадова обвивка у дома: помага ли за отслабване и целулит. Правила на процедурата, противопоказания. Рецепти с морски водорасли, кафе, мед, черен пипер. Техники за тялото и косата.

Как да използвате мезоскоптер за подмладяване, загуба на тегло и красота на косата

Мезоролер за лицето: как да се използва у дома, противопоказания. Изборът на устройство и средства за независима мезотерапия. Алгоритъм на приложение за подмладяване и лечение на кожата, засилване на растежа на косата и срещу целулит.

Защо са необходими бишофитни вани и как да ги приемаме с максимален ефект

Показания и противопоказания за бишофитни вани, ефективност за отслабване. Правила за провеждане на процедури у дома. Предимствата на мини вани и компреси. Какво казват пациентите за бишофитовите бани: реални отзиви.

Инструкции за употреба душата на Алексеев: ще помогне ли тя да отслабне и да премахне целулита

Каква е душата на Алексеев, който е показан и противопоказан. Как да направите общ масаж на гърба, краката, лицето. Характеристики на употреба срещу целулит и за отслабване. Критика на душовата глава.

Как да ускорите метаболизма с активатор продукти, диета и упражнения

Какво е метаболизъм: девет влияещи фактора. Развенчаването на митовете. Физическа активност за ускоряване на метаболизма. Продукти за активатор и рецепти за пюре. Правила на дейност за задействане на биохимични процеси.

Храните, повишаващи метаболизма: яденето и отслабването е възможно

Продукти, ускоряващи метаболизма: Списък и съвети за употреба. Растителни храни, богати на фибри. Животинската храна като източник на протеини. Затоплящи подправки и почистващи напитки. Отвари от билки за отслабване.

Инструкции за употреба на L-карнитин (L-карнитин): изгаряне на мазнини с ползи за здравето

Как да приемате l-карнитин за отслабване и има ли резултат. Употребата на веществото и ежедневната нужда от него. Противопоказания и нежелани реакции. Задължително ли е комбинирането на л-карнитин с фитнес.

Вода Саси за отслабване: как да готвите, сваляте и колко излишни килограма можете да отслабнете

Водна рецепта на Саси: как да си направите популярна напитка за отслабване у дома. Какво е полезно и на кого коктейлът е противопоказан. Курс и схема за прием. Как да засилим ефекта. Отзиви.

красота

мода

диети