Домакински уреди

Възможно ли е да се сложи горещо в хладилника и как това заплашва домакинските уреди

Причини, поради които горещите храни и напитки не трябва да се охлаждат. Забрана и без система за замръзване. Рискове за домакински уреди и продукти. Народни начини за бързо охлаждане на храната.

На какво разстояние от пода трябва да окача плазмен телевизор: фокусираме се върху растежа на домакинствата и диагонала на екрана

Колко високо да окачите телевизора на стената: препоръки за монтаж в хола, спалнята и кухнята. Таблица на безопасни разстояния от очите до екрана, в зависимост от диагонала.

Почистване с хидролиза на фурната: фабричната функция и как да се проведе обработка с пара при по-стари модели

Какво е хидролиза почистване на фурната: плюсове и минуси. Какво се различава от каталитичното и пиролитичното. Как сами да постигнете ефекта от хидролизата, ако няма вградена функция.

Как да почистите подметката на ютията от сажди у дома: гладете солта и „задръжте“ свещта

Как да почистите подметката на ютията у дома и да полирате повърхността. Обработка на тефлонови, керамични и алуминиеви покрития. Рецепти за премахване на изгоряла тъкан и котлен камък в дупки. Начини без драскотини.

Миришете от пералнята как да премахнете влагата, лошата миризма

Как да се отървете от миризмата на пералня, без да разрушите устройството. Почистваме барабана, филтъра, маншета и други детайли. Използваме лимонена киселина, оцет, бялост и сода. Превантивни мерки. Отзиви.

Как да обезмаслете желязото си и с лимонена киселина и почистващи препарати

Как да почистите ютията от котлен камък вътре вкъщи: професионални и народни средства. Рецепти с лимонена киселина, оцет и сода. Почистване на подметка. Грижа за парогенератора. Превантивни мерки.

Как да се отървете от миризмата и плесени в хладилника: бързо, дълго време и без никакви разходи

Как да премахнете миризмата от хладилника: специални домакински химикали и народни средства. Правила за почистване на оборудването след покупка. Методи за отстраняване на гнило кехлибар и плесен. Топ 10 продукти, които абсорбират неприятни аромати.

Как да почистите пералнята от мухъл Как да измиете и премахнете гъбичките и миризмата от каучук, продукти, почистване с белота

Как да се отървете от мухъл в пералня: методи с оцет и белота, лимонена киселина и сода. Причини за мухъл и миризма. Превенция: пет съвета как да предотвратите растежа на гъбички в шайбата.

Как да измиете микровълновата печка от мазнини и да премахнете неприятните миризми от фурната

Как да почистите микровълнова фурна у дома: пет правила. Използваме оцет, цитрусови плодове, сода и сапун. Премахваме миризмата на изгаряне: метод с билки, активен въглен, лимонов сок и паста за зъби. Три съвета за постоянна чистота.

красота

мода

диети