гардероб

Как да залепите апликация върху дрехи: направете ново нещо за 5 минути

Стъпка по стъпка техника за залепване на термични стикери върху дрехите. Фиксиране на приложение в зависимост от вида плат. Начини за премахване на чертеж, ако е загубил външния си вид. Съвети за работа с бели предмети от гардероба.

Как да завържем вратовръзка на мъж в офиса, на приятелско парти и на тържество

Стъпка по стъпка инструкции как бързо и красиво да завържете вратовръзка. Прости и сложни възли. Уиндзор, ван събуждане, схеми за формиране на старейшини. Закрепване на детски аксесоар с ластик. Изработка на деколтета. Опции за жени.

Какво може да се шие от стари дънки: прости модели за създаване на дрехи, бижута и красиви малки неща

Създаване на дрехи, бижута и занаяти от стари дънки. Инструкции за шиене на поли, гащеризони, рокли. Прости начини да направите престилка, чанта, обеци, рамка за снимки, органайзер и покривало.

Как да си направите разкъсани дънки със собствените си ръце: инструкции за създаване на ефектни дупки и модни къдрици

Начини да направите разкъсани дънки от обикновеното. Четири техники за създаване на красиви дупки. Правила за драскане. Панталони, които е по-добре да не се късат. Панталон с ресни, дантела, мрежа.

Как да направите еластична лента за коса със собствените си ръце: прости схеми и методи с „усукване“

Направи схеми за производство на гумени ленти. Прости тъкани и "уши" опции. Плетене на една кука и създаването на "Атина". Детски аксесоари от сатенени панделки, фоамиран, с фигури от филц.

Как да завържем лък върху рокля: прости начини и модели за тези, които не търсят лесни начини

Начини за връзване на лък на рокля красиво. Класическата версия, с един цикъл, многослоен и с четири бримки. Подходящи места за закрепване на аксесоара. Декорация на детски рокли и рокли на булката.

Как да изсушите нещата бързо след измиване и дъжд: 9 "петминутни" метода

Как бързо да изсушите дрехите след пране: аварийни методи с ютия, сешоар и фурна. Сушете в микровълновата за пет минути или на нощ под климатик. Какво да направите, ако се замърсите в кафене. Какви методи ще съсипят нещо.

Как да се пребориш отнема у дома: инструкции стъпка по стъпка. Фиксиране с пяна за бръснене, спрей за коса или парафин. От коя страна да се отбие шапка за военен парад.

Как да боядисвате дънки и как да го направите ръчно и в автоматична машина

Как да боядисвате дънки у дома в пералнята и ръчно. Характеристики на акрилни бои. Ние правим модерни „варенки“, използвайки хлорен белина и калиев перманганат. Естествени оцветители "от хладилника."

Как да съхранявате норково палто през лятото и зимата

Как да съхранявате норкова козина у дома през лятото и зимата. Характеристики на осветлението, влажността в помещението и температурните условия. Възможно ли е да презимувате норка във фризер. Как да носите продукт, така че да изглежда богат и да стои топъл.

Как бързо да изсушите дънките у дома: има ли начини за 10 минути

Как бързо да изсушите дънките след измиване със сешоар, ютия, във фурната и в микровълновата. Кой метод е най-ефективен. Как правилно да подготвите дънки за сушене.Препоръки за грижа за универсални панталони. Отзиви.

Как да вратовръзка и да носите тънка вратовръзка: модели за начинаещи и тези, които търсят сложни, красиви възли

Как да завържете тънка вратовръзка: инструкции стъпка по стъпка за прости и сложни възли. Кой възел е подходящ за яка с копчета и кой е подходящ за яка на акула. За какви случаи изберете "Trinity" и как да носите папийонка.

Как да нишеше риза, шапка, легло и други неща: ръчно, автоматично и докато гладите

Как да нишестем нещата у дома: меки, средни и твърди рецепти. Методи на ръка, по време на гладене и в шайбата. Как да нишесте памук, шифон, органза, тюл, трикотаж и шапки. Рецепти без нишесте.

  • 1
  • 2

красота

мода

диети