Съхранение на храни

Как да съхраняваме студено пресовано и рафинирано зехтин: грешки, които могат да съсипят продукт

Условия за съхранение на зехтин след отваряне на бутилката. Правила за стъкло и калай. Оптимално местоположение и температура. Изисквания към контейнерите. Ползите от продукта и разликите между сортовете.

Грешки в зърнените култури: как да се отървем, отколкото да обработим шкаф, правила и условия за съхранение на насипни продукти, предотвратяване на замърсяване на доставките

Начини да се отървете от бъгове в зърнени храни, тестени изделия, брашно. Видове насекоми, които нападат. Причините за появата им. Превантивни мерки. Правила и условия за съхранение на запасите. Рискове от хранене на храна, замърсена от вредители.

Срок на годност на яйцата (сурови, варени, Великден, обелени), когато се съхраняват в хладилник, мазе, фризер

Срок на годност на варени и сурови яйца в хладилника и без него. Срок на годност на великденския продукт и без черупка. Начини за проверка за свежест. Замразяване и консервиране. Необходимо е да се измиете след покупка. Отзиви.

Как да съхранявате моркови във вашия дом и апартамент: направете пирамиди от пясък, „къпете се“ в глина или просто замразете.

Как да съхранявате моркови у дома през зимата: дълголетни сортове. Начини за изба и балкон на апартамента. Life хакове с пясъчни пирамиди, глинена "риза", лук лук и тебешир. Отзиви.

Как да изберем и съхраняваме сушени плодове: възможно ли е да се съхранява в хладилник, да се мие и замразява

Как да съхраняваме сушени плодове у дома: оптимална влажност и температура, срок на годност. Възможно ли е да се запази сушенето в хладилника и фризера. Как да изберем продукт, подходящ за дългосрочно съхранение. Трикове от мухъл и молец.

Как да съхранявате пресни краставици у дома, така че да лежат до Нова година

Как да съхраняваме пресни краставици в хладилника, за да не избледнеят, да изгният или пожълтяват. Подходяща опаковка, влажност и температура. Трикове, които позволяват на краставиците да издържат до зимата и дори по-дълго.

Срок на годност на мляно месо в хладилник и фризер: зеленчуци, гъби, месо и риба

Колко мляно месо се съхранява в хладилника: температурни условия и срокове за прясно, охладено и размразено. Функции при замръзване. Какво да търсите по време на покупката и как да закупите домашен продукт за в бъдеще.

Как да съхранявате лука в апартамента: украсете кухнята с „плитки“ или се скрийте в килера в чорапи

Как да съхранявате лука у дома: необходимата температура и влажност в помещението. Кои контейнери да изберете: кутии, кутии, кошници или найлонови чорапи. Възможно ли е да съхранявате лука в хладилника и фризера. Контрол на качеството

Как да съхранявате мед: оптимална температура, безопасни контейнери и защо не трябва да се страхувате от кристализация

Как да съхранявате мед у дома: перфектният микроклимат. Опасност от високи и ниски температури. Възможно ли е да се съхранява в хладилника. Изберете контейнер. Как да избегнем бързата кристализация. Правила за съхранение в клетки. Отзиви.

Как да съхранявате чесън, за да не изсъхне: тъчете плитки, консервирайте в масло или просто го поставете в кутия

Как да съхранявате чесън през зимата у дома: в апартамента и в къщата. Възможно ли е да се съхранява в хладилник и фризер. Методи за съхранение в сол, брашно, пепел, кори от лук. Срок на годност на различни сортове. Как да се консервира в масло. Отзиви.

Как да съхранявате банани у дома: гроздове и нарязани

Как да съхранявате бананите у дома, за да не почернят и да останат свежи по-дълго. Начини за плодове с и без кора, узрели и зелени. Възможно ли е да се съхранява в хладилника. Каква е оптималната температура. Колко дни наистина „да спечелите“.

красота

мода

диети