обувки

Как да изсушите бързо обувките си: старомодни начини, преглед на сушилни и дали си струва да поставите маратонки в микровълновата

Как бързо да изсушим маратонки, ботуши, ботуши, така че да няма петна и жълти петна. Народни методи и преглед на специални устройства. Какво се случва, ако поставите обувките си в микровълновата или във фурната. Отзиви.

Как да се грижим за кожени обувки: бели и цветни, през зимата и лятото

Грижа за кожените обувки у дома: ежедневно и преди първото облекло. Козметика за обувки и народни средства. Как да се отървете от лоша миризма. Мога ли да се измия. Начини за освежаване на бели продукти.

Начини за връзване на дълги обувки: какво тъкане се препоръчва от производителите на обувки на обувки, ботуши, маратонки

Как да завържете красиво дантели и да изберете тъкане за обувки. Кой модел наподобява маратонки и кой прилича на класически мъжки обувки. Опция за връзване на жени Схеми на силни и прости възли. Как да направите без лъкове и обвързване по принцип.

Как бързо да премахнете миризмата на пот, плесен и котешка урина от обувките: селекция от рецепти и превенция

Как да се отървете от миризмата на обувки, изработени от естествена и изкуствена кожа. Високоскоростни продукти и маса от ефирни композиции за обувки. Антимикробно лечение. Начини за премахване на миризми на мухъл и урина. Предотвратяване.

Как да почистите бялата подметка на обувката Как да почистите черните ивици на бялата обувка

Как да почистите бялата подметка на маратонки, кецове и други обувки у дома. Характеристики на пране в машината. Избор от народни средства. Седем съвета как да постигнете 100 процентен резултат и да не разваляте продукта.

Как и как да почистите велурени обувки: характеристиките на грижа, сушене и съхранение

Как да почистите велурени обувки у дома, след като се намокрите, от реагенти, мухъл и мръсотия. Начини за възстановяване на цвета и премахване на пораженията. Характеристики на първите правила за чорап и съхранение.

Как да разпределите обувките, които притискат: труден бой за всеки милиметър или задача, толкова лесна, колкото обстрелването на круши

Как да опънете обувки у дома: от естествена и изкуствена кожа, велур, лакирана кожа, гума. Професионални инструменти и как бързо да разпределите обувките с алкохол и картофи. Отзиви.

красота

мода

диети