измиване

Кой прах за пране е по-добър: ТОП-5 продукта с подробно описание на състава

ТОП-5 от най-безопасните и ефективни прахове за пране. Плюсове и минуси на съвременните перилни препарати. Опасни компоненти в състава. Рискове с високо съдържание на ПАВ. Използването на средства с естествен сапун в автоматичната машина.

Течен препарат за пране: толкова по-добре от обикновено и как да го направите сами

Предимства и недостатъци на течния прах за пране. Ефект върху нежни и цветни материи. Ефективност срещу петна. Правила за използване на продукта в автоматична машина. Дозировка. Рецепта за домашен гел.

Как да избелите тениска как да премахнете риза от жълти петна

Как да избелите бяла тениска у дома: ръчно, в пишеща машина, без кипене. Рецепти със сода, пероксид и бяло. Как да премахнете потта, чая и кафето, премахнете писалката и маркера. Начини за запазване на снежнобялата риза по-дълго.

Как да премахнете мухъл от плат и дрехи, да премахнете загнилата миризма и да предотвратите „зараза“ с други неща

Как да премахнете плесен от дрехи у дома и да премахнете специфичната му миризма. Начини с оцет и лук. Сол и лимон за детски неща. Аспирин и алкохол за спално бельо. Как да премахнете гъбички от количка. Превантивни мерки.

Как да премахнете химикалка от дрехите лесно и бързо: отколкото поръсете, пукайте, тропате, разтривайте

Как да премахнете мастило от химикалка от дрехите бързо и без следа. Начини за лен и памук. Правилата за почистване на нещата от деликатни тъкани (коприна, вълна, кадифе). Как да реанимирам дънки. Премахваме "петно" от кожени изделия.

Избелващо спално бельо: как да премахнете жълтостта, петна и сиво у дома

Как да избелите бели спални принадлежности у дома: кипящи, народни и съхраняващи продукти. Ефективността на накисване в бяло. Методи без използване на хлор. Съвети за запазване на бяло бяло.

Как да отмиете масло от дрехите: как да поръсите, разтривате и кога е по-добре да се свържете с химическо чистене

Как да премахнем петна от масло от дрехите: ние се отърваме от следи от машинно, слънчогледово, маслиново и морски зърнастец. Народни средства, разтворители и домакински химикали. Три съвета да не разваляте нещата по време на почистване.

Как да измиете мазут от дрехи: разтворители, етерични масла и помага ли Феята

Как да измиете мазут от дрехи: разтворители, подходящи домакински химикали и рецепти за "баба". Как да премахнете петно ​​с желязо и масла. Шест правила за почистване, за да се предотврати повреда на ръцете и кърпата.

Как да перете бебешки дрехи: ТОП-5 безопасни за новородени прахове

Рейтинг на бебешка пудра за новородени: ТОП-5 от най-безопасните и популярни. Какво не трябва да бъде в състава. Каква е разликата между повърхностноактивните вещества на растителна основа и химията. Кое лекарство ще се справи по-добре с упорити петна.

Какво да направите, ако нещо избледнее по време на пране: методи за възстановяване на бели и цветни дрехи

Как да измиете избледнели неща: специални домакински химикали и народни средства. Методи за реанимация на бели, цветни и двуцветни продукти. Шест правила за пране, които предпазват тъканта от разтопяване.

Как да премахнете петна от пот как да премахнете следи от пот върху дрехите

Как да премахнете петна от пот под мишниците: свежи и упорити. Народни средства за лечение на жълти петна и следи от дезодорант. Рецепти със сода, сол, оцет. Четири съвета за предотвратяване на компрометиране на петна.

Как да премахнем мазно петно ​​от дрехите: заличаваме следите от вкусна вечеря у дома

Как да премахнете мазно петно ​​от дрехите: методи от упорити и свежи петна за различни тъкани. Рецепти с амоняк, пероксид, сапун и фея. Съвети за почистване на „петно“ от восък, кетчуп, моторно масло.

Как да избелите сутиен у дома как бързо и ефективно да свалите бял сутиен

Как да избелите сутиен у дома: методи за памук, дантела и синтетично бельо. Характеристики на храносмилателната процедура. Кога мога да използвам белота. Рецепти за избелване от сода, пероксид и оцет.

красота

мода

диети