почистване

Направи сам препарат за миене на съдове: рецепти за пасти, гел, прах и възможност за натурални таблетки за съдомиялни машини

Плюсовете и минусите на домашните препарати за миене на съдове. Рецепти за натурални пасти, гел и прах. Детергенти на базата на сода, лимонена киселина, пероксид, пране сапун. Съхранение. Алтернатива на таблетките за съдомиялни машини.

Как да се отървете от гъбички и плесени в банята: има ли надеждни начини или ще поправите само помощ

Как да се отървете от мухъл в банята у дома и откъде идва. Видове гъбички и нейната вреда за здравето. Рецепти на съединения на базата на оцет, сода, пероксид. Характеристики на обработката на тавана, плочките и плочките.

Как да премахнете мухъл от стените в апартамент: преглед на домашните лекарства и методи

Как да се отървете от мухъл по стената у дома сами. Преглед на народните лекарства и как да използвате меден сулфат. Характеристики на обработка на тухла, гипсокартон, тапети, пластмасови прозорци и склонове. Предотвратяване.

Тоалетната е запушена: как да я почистите сами с помощта на домакински химикали, сода, оцет и механични устройства

Как да почистите тоалетната от запушване у дома със сода, оцет, солна киселина и домакински химикали. Начини с бутало, водопроводен кабел и пластмасова бутилка.

Как да миете щори у дома: висящи и демонтирани

Как да мием щори: избираме метод в зависимост от материала и вида на конструкцията. Възможно ли е да почистите устройствата, без да изваждате от прозореца и в пералнята. Инструменти за пластмасови, алуминиеви и тъкани изделия.

Почистване на килими: бързи начини за премахване на мазнини, вино, кафе и други петна у дома

Как да почистите килима у дома: таблица с начини срещу различни видове петна. Ще може ли да се направи без прахосмукачка. Как да се отървете от миризмата и инструкцията за употреба на "Vanish".

Как бързо да измиете подове в апартамент, за да блеснете: общи правила и съвети за различни покрития

Как да почистите подове: дървени, облицовани с плочки, паркет, ламинат, килим и линолеум. Честотата и правилата на мокрото почистване. Начини за почистване на пода до блясък след ремонти и средства за замърсяване, мазнини, плесени.

Как да почистите огледало без ивици: картофи, чай, мляко и други трикове за перфектен блясък

Как да измиете огледало без ивици: домакински химикали и народни средства. Начини за полиране на огледални продукти до блясък. Задължителни етапи на компетентно почистване. Препоръки за това как да предпазите огледалата от влага, матоци и мъгла.

Как да премахнете миризмата на парене в апартамента бързо, как да го премахнете и как да го премахнете

Как да се отървете от миризмата на изгаряне в апартамента: народни и професионални средства. Какво ще помогне при малък „инцидент“ и действия след пожар. Тънкости на общо почистване и методи за реанимация на килим, микровълнова фурна, мебели и завеси.

Как да премахнете миризмата на котешка урина от пода, мебели, дрехи и обувки

Как да премахнете миризмата на котешка урина в апартамент: какво да направите първо. Как да почистите пода. Начини за килим, диван и матрак. Дрехи за накисване с оцет и лимон. Обработка на обувки.

Меламинови гъби как да се използва повреда на гъбата, когато се използва

Ползите и вредите от меламиновата гъба: принцип на действие и защо не може да се използва за чинии. Как да почистите тапети, прозорци, дрехи и обувки с него. Каква е опасността за здравето. Инструкции за употреба и прегледи на стюардесите.

Как да премахнете зелената боя от линолеум, паркет, ламинат и как да почистите „диамантените“ марки от килима и дивана

Как да измиете зеленото от линолеум, паркет, ламинат, килими и тапети. Методи за почистване на мебели с текстилна и кожена тапицерия. Как да премахнете свежи петна и какво да направите, ако се изядат „диамантените петна“.

Какъв моп за почистване на подове е по-добър: основните видове, характеристики, плюсове и минуси

Как да изберем моп за мопиране: преглед на основните видове и цени. Включва моп с пеперуди, пара и въжени мопове, струва ли си да купите камбала. Опции за инструменти за самоизтласкване и моп с "батерия".

  • 1
  • 2

красота

мода

диети