Грижа за нещата

Как да нишестете салфетка, плетена на една кука: рецепти със и без нишесте

Как да нишестете салфетка: таблица за концентрация и инструкции за приготвяне на разтвора. Алгоритъм на нишесте (класически и сух). Начини без нишесте. Сушене и гладене на нишестени продукти.

Как да се грижим за нубук у дома, като се вземе предвид капризната "природа" на материала

Какъв материал е набук: каква е разликата между естествен и изкуствен и дали "роднина" е велур. Правилата на грижа и методи за почистване на неща от нубук: дрехи, чанти, обувки. Правилно съхранение.

Почистване на Cupronickel (прибори и бижута) у дома: премахнете замърсяванията и възстановете блясъка без домакински химикали

Как да почистите Cupronickel със сода, алкохол, яйчена черупка, чеснова люспа, оцет, сода и лимонена киселина. Блясък рецепти. Инструменти за обработка на продукти с позлата. Седем съвета, за да запазите резултата по-дълго.

Как да почистите златото и да му върнете блясъка, за да не разваляте продукта

Как да почистите златото у дома бързо и ефективно: с и без камъни. Професионални методи и народни рецепти. Съвети как да не повредите продукта по време на процеса на почистване и как да носите правилно бижута.

Подгответе чугунен тиган или котел преди първата употреба: как да го направите във фурната, на горелката и на огъня

Как да калцинирате чугунен тиган преди първата употреба на газ, във фурната и на открит огън. Защо това изобщо? Съвети как да възстановите стар тиган и да удължите живота на новите ястия. Отзиви.

Как да почистите изгорял съд до блясък: рецепти за различни видове покрития

Как да измиете изгорял тиган със сол, сода, лимонена киселина и чиновническо лепило. Избираме средства за неръждаема стомана, алуминий и стъкловиден емайл. Универсални начини да се отървете от силни депозити и мащаби.

Материал от изкуствена кожа: плюсове и минуси, правила за грижа

Какво е еко кожа: основните предимства на материала и как да го различим от истинската кожа. Правила за грижа. Измиване и сушене на продукти от еко кожа. Как да премахнете петна от кафе, шоколад, блестящо зелено, мастило. Обувки и съхранение от еко кожа.

Как да почистите тигана от сажди и мазнини у дома: преглед на магазина и народни средства за различни материали и покрития

Как да почистите тигана от сажди и мазнини у дома: магазин и народни средства. Избираме метода в зависимост от материала и покритието. Как да се грижим за тиган за предотвратяване на въглеродните отлагания.

Как да уплътните въздушен матрак home у дома Bestway, Intex

Начини за залепване на въздушен матрак у дома със специални и импровизирани средства. Търсим празнина, избираме лепило и лепенка. Инструкции за това как да фиксирате матрак без лепенка, желязо, супер лепило, "Течна латка".

Почистване на монети вкъщи: прасенце със съвети за начинаещи и опитни нумизмати

Как да почистите монети у дома: таблица за грижа за копия на различни метали. Методи за ръжда, съвети за съветски и царски монети. Методи за храносмилане и електролиза. Четири табута за нумизмати.

Как да почистите сребро от черно: професионални начини и методи у дома

Как да почистите сребро у дома бързо и ефективно: обеци, гривни, вериги и прибори за хранене. Какво е бижу за сребро. Преглед на народните начини. Характеристики на обработка на продукти с камъни. Отзиви.

Как да почистите съдове от неръждаема стомана: прости съвети с блестящ ефект

Как да миете съдове от неръждаема стомана: начини за тенджери, тигани, чайници и прибори за хранене.Народни рецепти, как да премахнете въглеродните отлагания, обезмаслете и възстановите фабричния блясък. Правила за грижа за стоманени съдове. Отзиви.

Как да почистите златна верига от плака и негативизъм: бижута, "бабински" начини и какво не трябва да правите

Как да почистите златна верига у дома, за да не повредите продукта. Начини със сол, пероксид и червило. Преглед на бижутата И как отрицателната енергия се отстранява от бижутата.

Как да почистите сребърна верига или операция "Блестящ резултат"

Как да почистите сребърна верига у дома със сода, сол, сапун. Преглед на специални бижута и аксесоари. Как да продължите, ако има каменни вложки в продукта. Грижа за сребро, за да го почистите по-рядко.

красота

мода

диети