Chakhokhbili от пиле

Вижте и изберете рецепти за пилешко chakhokhbili за всеки вкус и цвят. Този раздел представя най-вкусните, прости и бързи рецепти за пилешки хляб със снимка за готвене у дома. Прочетете повече за пилешките chakhokhbili ...

Избор по критерии

Задушено пиле 256151
1,5 часа 120 kcal

Нашата статия за това как да готвите chakhokhbili от пиле правилно. Ще ви кажем: класическа рецепта, ястие с картофи и готвене в бавна готварска печка!

Прочетете повече за пилето Chakhokhbili

Ако искате да знаете какво е Chakhokhbili от пиле и как да готвите Chakhokhbili от пиле на грузински, този сайт е за вас. Chakhokhbili, грузинско пиле, е грузинско национално ястие, приготвено от пилешко месо и особено от домашни пилета.
Грузинското ястие от пиле Chakhokhbili се приготвя от всички части на пилешкото месо, което се пържи и след това се задушава със зеленчуци в доматен сос с добавяне на различни подправки и билки. Ако готвите това ястие само от пилешко месо, тогава месото се оказва малко сухо, но тази опция също е разрешена.Готвенето на chakhokhbili от пиле няма да ви отнеме много време и усилия. Може лесно да се приготви у дома. Това е вкусна, здравословна и обилна храна, която разнообразява ежедневното ви меню, подходяща както за обяд, така и за вечеря. Никой няма да откаже това вкусно ястие. Целият процес на готвене chakhokhbili протича в едно ястие, той е много удобен и икономичен.

Класическата рецепта за Chakhokhbili с пиле е да се готви пиле в тиган, обикновено дебелостенни, към който се добавят нарязан лук, домати, грузински подправки и много пресни билки. Просто загряваме тигана и стъпка по стъпка готвим chakhokhbili от пилешко месо. Ястието се оказва много богато на вкус, ароматно благодарение на хмел-сунели и цилантро и много вкусно. Той се комбинира с всяка гарнитура - варен ориз, картофи, тестени изделия.

По-леко и по-малко калорично ястие се получава, ако правите chakhokhbili от пиле на фурна. Това е много прост начин на готвене, тъй като месото се приготвя без олио и се задушава в собствен сок и зеленчуков сок.

Ако искате да научите как да си приготвите пилешко чахохбили в тенджера у дома, не забравяйте да разгледате нашия уебсайт, където ще намерите страхотни рецепти как да готвите грузински пилешки чахохбили. Месото, приготвено в тиган, се оказва много нежно, меко, просто се топи в устата ви. Сервирайте пилешки парчета със соса, в който са задушени.

На сайта ще намерите прекрасни рецепти на chakhokhbili от пиле у дома. И за да не направите грешка и правилно да готвите chakhokhbili от пиле, ще ви е необходима подробна стъпка по стъпка рецепта със снимка, която подробно описва и показва целия процес на готвене. Именно на този сайт ще намерите chakhokhbili от пиле стъпка по стъпка рецепта със снимка. И за още по-подробно и визуално разбиране на всички етапи на готвене, можете да гледате видео, което показва подробно как да готвите chakhokhbili на грузински от пилешко месо.

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Отворена торта по френска стъпка по стъпка рецепта със снимка

"Diflucan": инструкции за употреба при млечница, показания и противопоказания, аналози

Лазерно избелване на зъбите: отзиви и ефективност

Мегрелиан Хачапури: стъпка по стъпка 🍕 рецепта със снимка

красота

мода

диети