грил

Вижте и изберете рецепти за ястия на скара за всеки вкус и цвят. Този раздел представя най-вкусните, прости и бързи рецепти за ястия на скара със снимки за готвене у дома. Повече за скара ...

Избор по критерии

Покажи повече

Шарлът на чиния 23694
35 мин 150 ккал

Шарлът в аерогрила - тайни и тънкости на готвенето. Шарлът с ябълки в горещи и Redmond въздушни скари. Включва печене в силиконови форми и съвети за използване на въздушна скара.

Детайли за скара

Ако искате да приготвите месо, риба или зеленчуци здравословно и вкусно, това ще ви помогне с домашна скара. Ястията на скара имат специален вкус и аромат. Какво е скара, отдавна не е тайна. Това е такава настройка (преносима или неподвижна) за готвене на ястия на дървени въглища, топлина. Има няколко разновидности на скара - газова, електрическа и дървени въглища. Има скара с и без капак. Функцията на скара също е интегрирана в някои микровълнови фурни и фурни.

Ако имате домашна скара и не знаете какво можете да готвите на електрическа скара, няма значение. Към тази техника може да бъде приложена книга с рецепти за готвене у дома. Рецептите на електрическата скара са доста прости. Пилето на скара е много вкусно. Може да се готви изцяло или отчасти, ако го направите в микровълновата или фурната. Можете да готвите ароматно сочно свинско или говеждо пържоли. Ако скара е на дървени въглища, тогава пържолите за барбекю са много вкусни.

Рецептите за електрически решетки от затворен тип се различават само по това, че не е необходимо да обръщате ястието по време на готвене. Грилената преса е особено добра за такъв повод. Принципът на готвене на месо, риба и зеленчуци в тази скара е много прост. Трябва да поставите всичко на долната плоча на скарата и да натиснете отгоре. Колкото по-силно е налягането, толкова по-бързо ще бъде готова храната. Пресата за скара е много удобна и загрява добре. Ястията са добре пържени и имат вкусна златиста коричка. В този случай често не е необходимо да използвате масло, а по-скоро вкусно мариновано месо или риба.

Много вкусни са рецептите за риба на електрическа скара - пъстърва на скара, сьомга, скумрия, сьомга. Не забравяйте да използвате пикантни подправки и олио за добра марината и вашето ястие ще се окаже невероятно. Има и друг вариант, който можете да готвите на електрическа скара, в допълнение към риба, например скариди на скара. Рецептите за електрическа скара са много разнообразни и всички от тях могат да се приготвят у дома. Особено бързи са различни наденички и колбаси, които също могат да бъдат пържени вкусно в грил тиган.

Ястията в грил тигана се готвят бързо и по желание без олио. Ако се чудите как да скарате в тиган, тогава е много просто. Рецептите в тиган на скара практически не се различават от електрическата скара. Необходимо е да се загрява и да се пържи върху него месо, риба, зеленчуци и т.н.

Почти всички ястия, които се приготвят на скара, могат да бъдат изпечени на скара с помощта на скара. Ако все още сте сред природата, какво да готвите на скара няма да е проблем. Същото месо, риба и зеленчуци, които все още могат да бъдат увити във фолио.

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Каша с просо в мляко рецепта как да се готви каша от просо в мляко, как да се готви вкусно хрупкава каша във вода, пропорции на просо и вода

Сирене палачинки на фурна според стъпка по стъпка рецепта със снимка

Мария Валверде: 70 снимки на известна личност

Палачинки с черен дроб: стъпка по стъпка рецепта със снимки

красота

мода

диети