вафли

Вижте и изберете рецепти за вафли за всеки вкус и цвят. Този раздел представя най-вкусните, прости и бързи рецепти за вафли със снимки за готвене у дома. Научете повече за вафлите.

Избор по критерии

Готвене на вкусни виенски вафли: рецепта за електрическа вафла със снимки и видео. 51
30 мин 264 kcal kcal

Най-добрата рецепта за приготвяне на виенски вафли за електрическо ютия за вафли. Правилните пропорции на съставките и консистенцията на тестото, особено на печенето. Video.

  • 1
  • 2

Повече за вафлите

Вафлите са вид бисквитка, която има тънка и суха структура и може да се приготви в специално вафлено желязо. Преди това съветските производители на вафли използваха да правят тънки вафли. Днес производителите произвеждат много модерни ютии за вафли, които имат красив и стилен дизайн и могат да направят ефирни, хрупкави, меки домашни вафли. Използването на електрическо вафлено желязо е много просто, просто го включете в мрежата, изчакайте, докато се загрее добре, и можете да започнете да правите вафли.

За да приготвите тестото за електрическо вафлено желязо, не се нуждаете от много съставки, освен това те са много прости и достъпни. Обикновено вафленото тесто в ютия за вафли се приготвя от следните съставки: яйца, захар, масло или маргарин, сол, ванилова захар. От този тест се получават прости тънки и хрупкави вафли. Те са чудесни за приготвяне на вафлени ролки с кондензирано мляко или всякакъв друг сладък пълнеж. Такива тръби са подходящи и за приготвяне на сладолед. Например австрийските или виенските вафли са големи, това са меки вафли, които обикновено се използват за приготвяне на пълнени пайове. Тестото за вафли във виенския производител на вафли се приготвя с добавяне на бакпулвер, а производителят на вафли за виенски вафли има дълбоки клетки, така че тестото се издига добре по време на печене и те се оказват буйни.

В допълнение към тънките и виенски вафли могат да се приготвят и други буйни и меки вафли в електрическо вафлено желязо. Например белгийски вафли. Класическата рецепта за приготвянето им е подобна на обикновените тънки вафли, само за разкош и обем, към тестото се добавят мая и разбитите белтъци. Най-често се сервират горещи с горски плодове, шоколад или лъжичка сладолед. В допълнение към сладки вафли можете да готвите сирене, картофи, извара, овес, тиква, зелеви вафли и дори вафли от тиквички.

Има много рецепти за вкусни вафли, на нашия уебсайт ще намерите класическата рецепта за вафли във вафлено желязо, рецептата за хрупкави вафли, рецептата за вафли за съветски вафли, белгийски вафли рецептата за вафли, рецептата за вафлени тръбички за електрически вафли, рецептата за ваенски вафли. И също така ще видите стъпка по стъпка рецепти със снимки, за да можете лесно да направите тесто за вафли в електрическа вафлена ютия.

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Черно-бял маникюр: снимка на 100 красиви идеи за вдъхновение

Задушено зеле с гъби стъпка по стъпка рецепта със снимка

Газпахо супа 🍅 стъпка по стъпка рецепта със снимка

Крем против стрии за бременни жени и не само: употреба, състав, преглед на безопасни продукти + отзиви

красота

мода

диети