Мързеливи кнедли

Вижте и изберете рецепти за мързеливи кнедли за всеки вкус и цвят. В този раздел са представени най-вкусните, прости и бързи рецепти за мързеливи кнедли със снимки за готвене у дома. Научете повече за мързеливите кнедли ...

Избор по критерии

Покажи повече

Мързеливи кнедли с извара и сладко 973486
30 мин 210 kcal

Подробно описание как да приготвите мързеливи кнедли с извара. Традиционната рецепта, версии за деца и за тези, които отслабват. Лесна извара рецепта за детски и диетични храни. Тайните на работа с меко тесто.

Мързеливи кнедли с горски плодове 125821
1 час 205 ккал

Как да готвя мързеливи кнедли на грис. Стъпка по стъпка рецепта, съвети за избор на основните съставки. Идеи за приготвяне на кнедли с необичайна форма. Двойка летни опции за тези, които се интересуват от фигурата.

Кнедли с череши на бяла чиния 2760
1,5 часа 100 kcal

Искате ли да направите кнедли с череши? Конструкторът за рецепти ще ви позволи да изберете най-оптималната комбинация от пълнеж и тесто. Класически, тензух, кефирно тесто, както и мързеливи кнедли с череши и извара и десертна супа.

Кнедли с варено сладко 2618
30 мин 182 ккал

Как да парите кнедли. Класическа рецепта с череши. Мързеливи кнедли с кайсии в двоен котел. Бери кнедли в бавна готварска печка. Как се готви на марля и в гевгир. Пищни украински кнедли на пара с картофи. Рецепта със зеле.

Повече за мързеливите кнедли

Колко от нас поне веднъж в живота си не са опитвали мързеливи кнедли с извара или както ги наричат ​​още извара мързеливи? За повечето хора това ястие е неразривно свързано с детството, когато възрастните бързаха някъде през цялото време и просто нямаше време да извайват обикновени кнедли у дома. Но тогава всички знаеха как да си направят мързеливи кнедли с извара, за да се получи вкусно и удовлетворяващо ястие с минимално време.

Технологията за приготвяне на мързеливи кнедли е доста проста и дори неопитни домакини могат лесно да ги приготвят, ако следват рецептата стъпка по стъпка. Най-простата класическа рецепта за това ястие е да поставите изварата в дълбока купа, да добавите яйца, малко брашно, захар и след това да омесите тестото. На следващо място, колбасите се навиват първо от този тест, а след това мързеливите кнедли от самата извара, на които може да се даде всякаква форма, се нарязват. И разбира се, всяко семейство може да има своя специална рецепта за мързеливи кнедли от извара. Освен това трябва да знаете точно колко да готвите мързеливите кнедли, така че да не пълзят по чинията, но и да не са твърде твърди.

Ако не знаете как да направите мързеливи кнедли с извара, но наистина искате да се научите, повярвайте ми, да приготвите цяла купа от най-вкусните мързеливи, просто намерете стъпка по стъпка рецепта със снимка и ясно следвайте инструкциите й. И въпреки че рецептите могат да се различават леко една от друга, технологията винаги е една и съща: смесете, оформете и заварете. Ако решите да готвите мързеливи кнедли от извара за първи път, класическата рецепта е най-подходяща за тази цел. Тази рецепта за мързеливи кнедли от извара включва използването на само 5 съставки: извара, брашно, яйца, захар и сол. И за да подчертаят вкуса на готовите лениви и да ги направят по-нежни, много домакини подправят готовото ястие с масло. Разбира се, най-вкусните мързеливи кнедли се получават от мазни домашни извара. За да научите как да готвите мързеливи кнедли с извара, стъпка по стъпка рецепта със снимка ще се справи добре. Мама или баба могат да ви кажат как да готвите мързеливи кнедли от извара, защото преди това ястие беше много популярно.

Готварските ленивци не изискват специални умения и голям брой кухненски прибори. Освен това много домакини охотно споделят тайните на готвенето на мързеливи кнедли с извара, стъпка по стъпка рецепта със снимки, публикувани в кулинарни форуми и дори заснемат целия процес на видео. Всичко, от което се нуждаете, за да приготвите мързеливи извара от кнедли, проста рецепта, минимум съставки и малко усилия.

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Упражнение "Планк": как да го направите правилно, ползите от отслабването и пресата, резултати и отзиви

Теса Томпсън: 70 снимки известна личност

Фигурни бисквитки по стъпка по стъпка рецепта 🍪 със снимка

Терапевтична диета № 6: показания, цел на назначаване, какво можете и какво не можете да ядете, пример за меню, енергийна стойност (таблица за лечение № 6)

красота

мода

диети