khachapuri

Гледайте и избирайте рецепти за хачапури за всеки вкус и цвят. В този раздел са представени най-вкусните, прости и бързи рецепти за качапури със снимки за готвене у дома. Научете повече за Khachapuri ...

Избор по критерии

Готвене на вкусни качапури на кефир според рецептата със снимка. 91
50 мин 250 kcal kcal

Как да готвя вкусни качапури на кефир. Бърза рецепта със стъпка по стъпка снимки. Много просто тесто, вкусен пълнеж от сирене, форма за печене. Video.

Готвим бързо и много вкусно качапури със сирене по стъпка по стъпка рецепта със снимка. 10
2,5 часа 330 ккал ккал

Как да приготвим вкусни качапури със сирене у дома. Една проста рецепта със стъпка по стъпка снимки. Бързо тесто, вкусен пълнеж. Гответе в тиган.

  • 1
  • 2

Прочетете повече за Khachapuri

Хачапури е обичано грузинско ястие от мнозина. Рецептите за това ястие отдавна са разпръснати по света. Но е важно да знаем и разбираме, че качапури има огромен брой разновидности. Видовете качапури понякога са много разпространени. Един от най-известните е аджарийски хачапури. Можете също така да готвите качапури със сирене, яйце, сулугуни и дори с добавка на извара. Готвенето на това ястие у дома е доста просто. Рецептата можете да намерите на всеки кулинарен сайт. В този случай можете да изберете пълнежа според вашите предпочитания и вкусове. Тестото Khachapuri трябва да се приготвя изключително от висококачествени продукти и най-висококачествено брашно. Най-често се прави тестото за качапури кахир.

Когато използвате кефир, тестото става по-меко и нежно. Приготвянето на такъв тест не изисква много скъпи съставки и много време. Хачапури тесто може да бъде мая, без дрожди и бутер. Първоначално това ястие се приготвя във фурната от тесто без мая. В момента можете да направите качапури вкъщи с незабавно готвене. Хачапури може да приеме формата на лодка, както в случая с Аджария или тортили. Тортата се прави с различни пълнежи: хачапури със сирене и извара, качапури с яйце, качапури с месо и качапури с риба. Също така не е рядкост в пълнежите да се добавят нарязани пресни билки, сушени билки и подправки. Пълнежът за хачапури трябва да е много вкусен и сочен, ако не е сирене. Ако искате да направите бързо ястие, тогава не се колебайте да вземете качапури със сирене в тиган. Ако не знаете как да готвите качапури със сирене, тогава се обърнете към интернет и кулинарни сайтове. Истинска грузинска рецепта за готвене изисква много вискозно сирене.

Важно е да изберете правилното сирене за качапури. В този случай най-често се използва сулугуни. Ще помогне за правилното приготвяне на качапури със рецепта за сирене със снимка. Ако все още не знаете как да готвите качапури, тогава потърсете различни рецепти за качапури. Благодарение на рецептите можете да разберете кой вариант е по-близо до вас, качапури във фурната или в тиган.Всяка домакиня трябва да знае как да готви качапури у дома, защото това е много вкусно и уникално ястие на един от най-темпераментните народи на света.

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Парен заек със зеленчуци стъпка по стъпка рецепта със снимка

Салата от тиквички за зимата: вкусни рецепти „Лижете пръстите си“, „Гъстачки за глезените“, с ориз, ечемик и боб

Фунчоза със свинско и зеленчуци според рецептата стъпка по стъпка 🍜 със снимка

Патладжан в корейски стил за зимата: рецепти за хех и салати с пържени, задушени и печени сини, без стерилизация и готвене

красота

мода

диети