Питки с ябълки

Вижте и изберете рецепти за ябълкови пайове за всеки вкус и цвят. Този раздел представя най-вкусните, прости и бързи рецепти за ябълкови пайове със снимки за готвене у дома. Научете повече за ябълковите пайове.

Избор по критерии

Повече за Apple Pies

Сред сладкишите особено популярни са пайовете с ябълки, които всеки поне веднъж опитал в живота си. Има различни стъпка по стъпка рецепти със снимки, които подробно описват как да готвите ябълкови пайове. Не всяка домакиня ще може да пече ябълкови пайове вкусно, тъй като е необходимо да знаете как да месят правилно тестото и какви съставки са необходими за тестото, а пълнежът за пайовете също трябва да бъде подготвен правилно. Много е важно да следвате всички етапи на приготвяне, независимо от рецептите, за които печете ябълкови пайове във фурната.
Можете да приготвите тестото за вкусни пайове върху суха или прясна мая. Тортите с дрожди с ябълки във фурната са по-буйни и ефирни. Ако не харесвате пайове с ябълки от тесто с мая, можете да ги направите без добавяне на мая. Можете също да вземете бутер тесто за ябълкови пайове и да ги изпечете във фурната. Ако обичате сладкиши с сладкиши с ябълки във фурната, но не искате да отделите много време за готвенето им, можете да използвате готово тесто, което значително ще опрости рецептата и целия процес на готвене. Но трябва да знаете, че такъв пай с ябълка трябва да се смазва на пластове с масло.

Ако искате да получите по-ароматни и пикантни пайове на фурна с ябълки, се препоръчва да ги направите с ванилия или канела. Подобен пълнеж за ябълкови пайове им придава по-богат вкус и ги прави по-интересни. Не по-малко важно, от които плодови сортове се правят ябълкови питки. Пълнежът от прясна ябълка за пайове е най-популярен, докато крайният продукт е по-сочен и свеж на вкус. Можете също така да намерите пайове с ябълки, рецептата на които съдържа печени ябълки. Тази рецепта за ябълкови пайове във фурната също е интересна, а готовият продукт е вкусен. Пълнежът за ябълкови пайове е много вкусен и необичаен, ако добавите към него лимонов сок или цитрусова коричка Ябълките за пай могат да бъдат кисели или сладки. Ако не знаете как да направите пълненето на ябълки за пайове по-разнообразно и интересно, тогава можете допълнително да използвате варена или печена тиква и морков. Печените пайове с ябълки също могат да бъдат разнообразни с праскови, тогава пълнежът е по-сочен и по-ароматен. За да направите пайове с ябълки във фурната да излязат розови, не трябва да забравяте да ги намажете с яйчен жълтък преди печене. Сервирайте печени пайове с ябълки във фурната от мая или редовно тесто, можете да пиете чай или да ядете просто така.

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Как да премахнете удължаващите мигли у дома 👀 безопасни и бързи методи 2018-2019

Нарязани пуешки котлети по стъпка по стъпка рецепта със снимка

Интраканално избелване на зъбите: описание на процедурата

Шаурма пълнеж: стъпка по стъпка 🌯 рецепта със снимка

красота

мода

диети