Пълнеж от лаваш

Вижте и изберете рецепти за пълнене на лава за всеки вкус и цвят. В тази секция са представени най-вкусните, прости и бързи рецепти за пълнене на пита с хляб със снимка за готвене у дома. Прочетете повече за пълненето на пита ...

Избор по критерии

Покажи повече

Прочетете повече за пълненето на пита

Питата хлебчета и рулца с пълнеж са ястия от арменски произход, както и вкусни и прости закуски за цялото семейство. Питата може да бъде различна, например пържена в тиган. Традиционният арменски пита хляб е овален, тънък и пълнен.

Ястия от пита хляб с различни пълнежи могат да се използват като закуска за работа, обяд у дома или на празнична трапеза.

Пълненият пълнеж с лаваш бързо ще изчезне от масата, бъдете готови да сервирате добавката.

Как да започнете пити хляб у дома? Всичко е много просто, вие сами избирате пълнежа, който харесвате. Основното е, че пълнежът в питата не е бил твърде сух.Можете да изберете рецептите за гарнитура с лаваш с прости снимки, които са подходящи за вас. И можете правилно да приготвите пържен питка с пълнеж, за да зарадвате близките си.

Как да започнете пити хляб: риба; месо; пиле; черния дроб; раци пръчки; зелени; яйца; сирене; извара; плодове; зеленчуци (моркови, картофи, боб, гъби); наденица, колбаси.

Питият хляб, пълнен в тиган, може да бъде подправен със заквасена сметана, майонеза, натурално кисело мляко или просто поръсен с растително масло и лимонов сок.

Преди да започнете да готвите, прочетете как да увиете лаваш с пълнеж, така че пълнежът да не се разпада по време на пържене. Ако опаковате мезета от лава с неправилен пълнеж, тогава не само ще се развали външния вид на ястието, но ще бъде доста трудно да го изядете.
Как да увиете лава с хляб у дома: това не е трудно да се направи, огънете левия и десния ръб на пита питката до средата, огънете долния ръб на пита питката, като направите една оборот, така че пълнежът да е вътре, а сега трябва да го увиете с тръба.

Арменски пита хляб, пълнен с рецепти, които лесно можете да повторите у дома. Лаваш рецепти с пълнеж със снимка ще ви помогне в готвенето.

Лаваш пълнени рецепти с прости снимки са особено полезни за вас по време на сезон на пикник или при пътуване. Тъй като те са много лесни за приготвяне и можете да започнете пити хляб с всичко, което е подходящо в хладилника.

Плънката за рецепти за пита с хляб е проста и вкусна, както и много достъпна и бюджетна.

Намерете рецептата за пита с хляб, пълнена със съставките, които имате в хладилника, и пригответе вкусна закуска за 15 минути. Можете също така да готвите лаваш на фурна или лаваш в тиган с рецепта за пълнене.

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Мелиса Джоан Харт : 70 снимки на известна личност

Стъпка по стъпка рецепта бананови бисквитки със снимка

Ли Бингбинг: 70 снимки на известната личност

Рецепти за салата от мимоза 🍲 как да приготвите салата от мимоза, бързо и лесно стъпка по стъпка рецепти със снимки

красота

мода

диети