Ечемична каша

Вижте и изберете рецепти за ечемична каша за всеки вкус и цвят. Този раздел представя най-вкусните, прости и бързи рецепти за ечемична каша със снимки за готвене у дома. Прочетете повече за ечемичната каша ...

Избор по критерии

Полезна ечемична каша с морков в дървена купа 128894
1 час 87 ккал

Как да готвите ечемична каша в бавна готварска печка и да готвите вкусни ястия с нея? Предлагаме рецепти за здравословни зърнени храни във вода, мляко и пълноценна вечеря с месо и зеленчуци.

Прочетете повече за ечемичната каша

Както показва практиката, не всеки знае какво са ечемичните песъчинки, от какво са направени и т.н. Ечемичните зърна, които обикновено се наричат ​​ечемична или ечемична секция, са натрошени (не полирани и неполирани) ечемични зърна. Ето защо в клетката се съхраняват много повече витамини и минерали, отколкото в нейната „сестра“ - перлен ечемик, който въпреки това се преработва. Ечемичната крупа всъщност изглежда като зърнени трохи със светлосив или светлокафяв цвят.

За тези, които не знаят, ечемичната каша е идеална гарнитура, тъй като е доста бюджетна (дори в сравнение с други зърнени култури), питателна (но не твърде калорична в същото време) и много лесна за приготвяне. Като гарнитура, ечемичната каша може да се приготви в три варианта, като за това е необходимо правилно да се спазват определени пропорции на зърнените култури с вода: вискозна (за 1 чаша зърнени култури 4 чаши вода), полувискозна (1 до 3) и ронлива (1 до 2,5). Между другото, ронлива каша е най-популярна. Но трябва да знаете, че след готвене на огън тя трябва да остави да престои 30 минути под капака. Е, и, разбира се, трябва да се каже, че каша от ечемична крупа може да се готви както на вода, така и с помощта на мляко. Но в млякото, клетката вече е по-висококалорична от ечемичната каша във водата. Е, ако не знаете как да готвите ечемична каша с мляко, тогава не е трудно да направите това и можете да намерите много подробни описания на този процес в Интернет.

Освен това, като въведете заявката „ечемична каша рецепта“ в търсачката, можете да намерите не само самата рецепта за ечемична каша, която просто ще ви каже как да приготвите торбата, но и много други страхотни ястия, които се приготвят на базата на торбата, с подробни снимки на приготвянето им. От ечемична каша такива ястия се правят вкусно: супи, гювечи и др. Може да се приготвят и сервират вкусно с пилешко месо и гъби, със сушени плодове и др. Да, от клетка можете да получите вкусна закуска или вечеря. Така че, приятели, ако все още не знаете как да готвите ечемична каша във вода, как да сварите ечемична каша в мляко, как по принцип да готвите ечемична зърнена култура, проявете интерес към такава информация. В крайна сметка, ечемичната крупа е невероятно здравословна и вкусна. Готвим клетка заедно!

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Рецепти за марината 🍲 как да приготвяте маринати, бързи и лесни стъпка по стъпка рецепти със снимки

Рецепти за конфитюр 🍲 как да направите сладко, бързи и лесни стъпка по стъпка рецепти със снимки

Бисквитки в растително масло по стъпка по стъпка рецепта със снимка

Замразени плодови напитки стъпка по стъпка рецепта със снимка

красота

мода

диети