кебап

Вижте и изберете рецепти за кебап за всеки вкус и цвят. Този раздел представя най-вкусните, прости и бързи рецепти за кебап със снимка за готвене у дома. Научете повече за кебапа ...

Избор по критерии

Прочетете повече за кебапчето

Lulia кебап е специален вид кебап, който представлява удължена котлета от кайма, направена с шишчета. Рецептата за това ястие е достатъчно проста, за да готвите у дома. Необходимо е само да спазвате правилно пропорциите и да правите котлетите силни, така че да не се разпадат по време на готвене.

И така, как да готвя лула кебап у дома? Стъпка по стъпка рецепта със снимка или видео ще ви помогне да направите всичко възможно най-правилно и ще ви даде възможност да се насладите на вкусен кебап у дома. Тези котлети се приготвят от кайма, лук и различни подправки. Много често мазнина от опашката се добавя към ястието. Това е класическата рецепта за лула с кебап, която се използва най-често. Да, доста е просто, но как да скараме каймата на скара, така че баничките да запазят формата си? За да направите това, каймата се държи в хладилник за дълго време, за да може мазнината да замръзне и след това да предотврати разпадането на кебапа.

Традиционно това кавказко национално ястие се приготвя от агнешко месо, но рецептата за приготвяне на лула от кебап не се ограничава до това. Така че, ястието може да бъде направено от говеждо, свинско и дори пилешко. В този случай, когато готвите кебап у дома, не забравяйте да добавите допълнителна мазнина към рецептата. Също така, не спестявайте подправки, за да готвите кебапчета у дома, както в най-добрите ресторанти на кавказката или азиатската кухня.

Традиционната рецепта за шиш кебап може да бъде променена, ако нямате възможност да готвите на открит огън. Има опции за готвене на барбекю във фурната и дори в тиган. Така че, ако се интересувате от това как да си направите лула от кебап вкъщи без барбекю и шишчета, просто трябва да намерите подходящата рецепта сред многото опции.

Рецептата за кебап не се ограничава до един фарш. Шиш кебапът често се сервира с различни вкусни и пикантни сосове, които допълват вкуса на готовия кебап. Ако искате да организирате изящна презентация на ястието, можете да видите снимка на кебап лулия, където тя е красиво украсена с билки, зеленчуци и дори обвита в грузински пита хляб.

Сега знаете какво е лула кебап, как да се готви кайма за лула кебап и как да се направи лула кебап при липса на барбекю. След като опитате това оригинално ястие веднъж, вече е невъзможно да си откажете удоволствието да го готвите отново и отново.

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Картофи с бекон във фурната по стъпка по стъпка рецепта със снимка

Котлети от елда с гъби стъпка по стъпка 🥣 рецепта със снимка

Треска в тесто според рецепта стъпка по стъпка с 🐟 снимка

Как да разтегнете дънки у дома: дълги и широки

красота

мода

диети