Киш

Вижте и изберете рецепти за киш за всеки вкус и цвят. Този раздел представя най-вкусните, прости и бързи рецепти за киши със снимки за готвене у дома.Прочетете повече за киш ...

Избор по критерии

Повече за Kish

Рецептите за тесто се предават от поколение на поколение. Френският пай с киче не е познат на мнозина. Киш - какво е това ястие? Рецептата за пай за киче се състои от нарязано тесто, пушена бърканка, сметана, сирене и смес от яйца. Ако успеете да готвите quiche, тогава се осигурява любовта на другите.

Светът познава рецепти за киш с различни пълнежи. Например, можете да готвите киш с месни, зеленчукови или рибни пълнежи.Quiche е ястие за истински гурмета. Откритият класически киш от Лоран е изобретен в провинция Лотарингия, която съществуваше на границата с Германия, така че спокойно можем да наречем произхода й немски. Французите харесаха тази проста рецепта толкова много, че решиха да я приспособят за себе си, само леко промениха нейната рецепта. Рецептата на Quiche с различни пълнежи е еднакво вкусна и ще се хареса както на възрастни, така и на деца. Можете да приготвите сладък пай от киш дори с плодове! Пълнежите от киш могат да бъдат измислени по ваш вкус, защото най-важното в него е нарязаното тесто.

Quiche Lorraine - класическа рецепта за френски пай. Прави се от пилешки гърди, сирене и сметана. За да приготвите тестото, просто трябва да запомните необходимите пропорции, тогава вашето ястие ще се окаже много вкусно. За тестото с квас рецептата е една от най-простите, въпреки че на пръв поглед може да изглежда, че това не е така. Тестото от киче се приготвя буквално за 25 минути, това много ли е? Тестото от киче е класическа рецепта за познатото нарязано тесто.

Френският киш е много задоволителен, приготвя се с риба или просто сладък. Пълнежът на Лорен наистина изненадва. Тортата Quiche Lorraine е удобно да се прави стъпка по стъпка със снимката, така че определено няма да сбъркате. Рецептите за пай с quiche със снимки са много прости стъпка по стъпка, те ще помогнат на начинаещите готвачи да угодят на своите гости.

Пай от киш с различни пълнежи ще зарадва и изненада гостите ви на гала вечеря. Тортите са храна, която винаги е подходяща на всеки празник. Как да готвя quiche? Омесете тестото по удобна за вас рецепта и го напълнете с различни пълнежи. Понякога гостите идват неочаквано, но френски пай ви позволява да го напълните с всичко, което е в хладилника ви. Киш Лорен - рецепта, която ви позволява да покажете творчеството си в кухнята. Кишът е ястие, което децата наистина харесват и е известно, че е много трудно да угоди. Рецептата за пай с киче може да видите на нашия уебсайт.

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Притчи за живота 50 най-добри поговорки за мъдростта, националните ценности, живота, кратък, умен

Рецепта за супа с кнедли как да готвя кнедли баба супа, снимка

Цитокининова паста за орхидеи, теменужки, рози, фикуси и други стайни растения: производство и употреба

Хайвер на скуош в мултикукър според стъпка по стъпка рецепта със снимка

красота

мода

диети