щрудел

Вижте и изберете рецепти за щрудел за всеки вкус и цвят. В този раздел са представени най-вкусните, прости и бързи рецепти за щрудел със снимка за готвене у дома. Научете повече за щрудел.

Избор по критерии

Вкусен и ароматен щрудел с ябълки 45
2 часа 260 kcal kcal

Как да си направите от тестото вкусен щрудел с ябълки. Стъпка по стъпка рецепта за приготвяне на ябълков щрудел със стафиди. Какво можете да направите пълнеж

Повече за Strudel

Изглежда, че може да бъде по-просто от ябълков щрудел, рецептата на който е много проста и ви позволява да печете удивително ароматни сладкиши. Още по-изненадващо е, че не всеки знае как да си направи ябълков щрудел у дома.Нека да разгледаме в началото, какво е щрудел с ябълки. Класическият щрудел с ябълки е сладко руло, в което се увива вкусен сладък пълнеж от ябълки, череши, ядки и много други. Штрудел, чиято снимка има във всяка колекция от рецепти, е поразителен със своята изтънченост и простота. Струделът няма равен вкус - това е просто перфектни сладкиши. От готовата ролка деца и възрастни "зад ушите" не можеш да издърпаш. Ябълков щрудел, проста рецепта или трудна, зависи само от вас, можем само да ви кажем как да си направите штрудел у дома.
Класическият австрийски щрудел е направен от така нареченото отработено тесто. Разтегнатото тесто за щрудел се разтяга на ръка до супер тънко състояние. Не е трудно да приготвите такова тесто за щрудел, трябва да запомните сравнително прости движения на ръцете.

Ако обаче ви е трудно да работите с тестото, не се обезсърчавайте - рецептата за щрудел с ябълки отдавна се адаптира към местните условия. Ябълковият щрудел, чиято рецепта беше коригиран от нашите баби „за себе си“, се оказва толкова ароматен, колкото в класическата версия.

Така че, можете да направите това печене на базата на тесто с мая. Тесто с мая за щрудел с ябълки, рецептата на което определено ще намерите на нашия уебсайт, се приготвя много просто и не изисква сложни манипулации с тестото. Поетапната рецепта „Штрудел от тесто с мая“ ще ви каже как да приготвяте щрудел с ябълки с минимално време.

Тестото за щрудел може да бъде люспесто, купено или приготвено от вас сами. Гответе щрудел с ябълки с бутер тесто много бързо, но в резултат на това ще получите вкусен домашен щрудел. Можете доста да си позволите да купите бутер тесто за щрудел, класическата рецепта, разбира се, не означава това, но за заетия човек тази опция е най-подходяща. Бутер от бутер тесто с ябълки ще се окаже не по-малко вкусен и ароматен от класическия си колега.

Ако решите да направите толкова прекрасно печене като щрудел с ябълки, рецептата от снимката ще ви обясни стъпка по стъпка как да направите штрудел, как да приготвите пълнежа и колко време да печете. Каквото и да изпичате щрудел, класическа рецепта или нещо модернистично, резултатът ще бъде прекрасен. В крайна сметка как да приготвяте щрудел с ябълки е описано в нашите рецепти от “А” до “Z”!

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Ampel здравец: грижи за дома, репродукция и нарастващи проблеми

Салата с ракови пръчици и домати 🍅: стъпка по стъпка рецепта

Пилаф във фурната по стъпка по стъпка рецепта със снимка

Борш с кисело зеле по рецепта стъпка по стъпка със снимка

красота

мода

диети