Тесто за сладкиши

Вижте и изберете рецепти за тесто за сладкиши за всеки вкус и цвят. Тази секция представя най-вкусните, прости и бързи рецепти за сладкиши със сладкиши със снимки за готвене у дома. Прочетете повече за тестото за сладкиши ...

Избор по критерии

Прочетете повече за тестото за сладкиши

Не всяка домакиня успява да приготви бързо тесто за пайове и пайове, за да стане вкусно и великолепно. И както знаете, обикновен сладкиш за пайове е основата на вкусен продукт на изхода. Преди да направите пайове, трябва да знаете как да направите сладкиш за пайове, какви тайни и нюанси има. Също толкова важно е преди да започнете да търсите рецепта за тесто за сладкиши, да разберете как искате да направите пайове: изпържете ги в тиган или печете във фурна. Методът на приготвяне ще определи кой пай тесто е по-добре да се подготви.

Има толкова много рецепти за готвене, че ще научите как да направите сладкиш за пайове. В повечето рецепти се приготвят бързи пайове, като се използват тези основни съставки - захар, брашно, мая и мляко. Ако нямате мляко, тогава можете да го замените с вода. Най-доброто и най-бързото тесто с мая за пайове може да се направи от сушена или пресована мая. Много домакини се страхуват да работят с тесто върху мая, защото не може да се започне бързо и да се омесва. Но си струва да знаете, че дори тесто за питки с мая много вкусно може да се направи за няколко минути. Такова бързо банично тесто е по-добре за печене във фурната, отколкото в тиган. Тестото с тесто с мая е в повечето случаи бързо смесено с минимално количество продукти като брашно, вода, растително масло и мая. Много рецепти, които описват как да направите сладкиш за пайове, не посочват количеството захар и сол. Можете независимо да коригирате пропорциите на такива продукти, в зависимост от пълнежа върху баничките.

Ако искате да научите как да месите тестото на пайове, без да използвате мая, се препоръчва да добавите към него кефир. Такъв вкусен сладкиш за пайове е подходящ за изпържването им в тиган. Малко хора ще имат трудности да зададат въпроса как да приготвят тесто на пайове без мая, тъй като такъв продукт е доста ковък, добре обработен и не изисква време да втаса.

Също така си струва да знаете, че не винаги най-вкусното тесто за сладкиши трябва винаги да съдържа мая. Тестото за пай може също да бъде бутер без мая, а в същото време на изхода се получава много вкусно ястие. Можете да направите такова бързо тесто за пайове за 15 минути, като същевременно можете да използвате всякакъв пълнеж, както солен, така и сладък. Мнозина също се опитват да приготвят бързо тесто за пайове със суха мая или изобщо да не ги добавят, вярвайки, че крайният продукт ще съдържа по-малко калории. Но трябва да знаете, че за да сведете до минимум калориите в тестото, добавете към него обикновена вода.

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Тортили с картофи в тиган: стъпка по стъпка 🍕 рецепта със снимка

Глухарче: лечебни свойства и противопоказания, правила за употреба, предписания за лекарства от корени, цветя, билки и сок (глухарче лекарствен)

Как да нанесете фон дьо тен върху лицето и да изберете правилния цвят

Тесто за kystyby според рецепта стъпка по стъпка 🥞 със снимка

красота

мода

диети