бяла риба

Вижте и изберете рецепти от зандър за всеки вкус и цвят. Този раздел представя най-вкусните, прости и бързи рецепти за костур с щуки със снимки за готвене у дома. Прочетете повече за zander ...

Избор по критерии

Покажи повече

Вкусен зандър в тесто: рецепта със стъпка по стъпка снимки и видеоклипове, 21
30 мин 190 kcal kcal

Колко вкусно изпържете костур в тесто. Бърза и лесна рецепта със стъпка по стъпка снимки. Правилна риба за мариноване, вкусна и хрупкава панировка. Видео по темата.

Повече за zander

Рибните ястия са не само неразделна част от ежедневната диета, но и достойна украса на всяка празнична трапеза. Една от най-използваните породи риба в готвенето е зандър. Готвенето на щука костур не създава много проблеми, не е костелив, лесно се реже. Този вид речна риба е универсален, което е много трудно да се развалят дори неопитни готвачи. Има много достойни рецепти за готвене и ако сте изправени пред въпроса какво може да се приготви от зандър, тогава изборът е огромен.

Дори у дома винаги можете да си направите вкусно топло или студено ястие. Тя може да бъде лека храна или салата. Разнообразието от начини за приготвяне на вкусен зандер е просто невероятно. Zander може да се готви, пържи, задушава, осолява, суши и пуши. Филето на скара и на скара е много вкусно. Рецептата за скара на костур е много проста и не изисква специални умения.

Можете също така да изпечете вкусно филе от костур, чиито рецепти са много доволни от техните вариации. Може да бъде риба в тесто, със зеленчуков сос, с гъби или под сирене кора. Спешеният във фолио щука е особено вкусен и сочен, рецептата за готвене е много проста и достъпна за всеки, който обича да готви.

Можете също така да готвите щука костур в яхния. Задушете риба в яйчен или доматен сос, с добавка на билки и други различни подправки. Вареният щук в саламура с гъби се отличава с оригиналния си вкус, а готвенето по този начин е много бързо и лесно. Пушеният костур няма да остави никого безразличен.
Пълнената рецепта на зандер заслужава специално внимание. Такъв костур е добър и като горещо основно ястие, и като студена закуска. Пълнено зеле и кебап от щука костур са високо оценени. Перфектно подходящ за риба аспик, тъй като съдържа желиращи агенти.

Ако все още мислите как да готвите зандер вкусно или не сте решили начина на готвене или се страхувате да направите грешка по време на работата върху ястието, по-добре е да готвите според рецепти със снимка. Независимо от това как готвим зандер, било то банички или зрази, рулца, пудинги или пайове. Дори рибни супи и рибена чорба, по-добре е да готвите според рецептата със снимка. Така че можете да видите как трябва да изглежда готовото ястие, като използвате ясни инструкции, не забравяйте да получите невероятен резултат под формата на ароматно рибно ястие.

Рецептите от щука костур и методите за приготвянето му могат да бъдат изброени безкрайно.Как да готвите зандер и какво да готвите от зандер, вие решавате. Това е наистина добра, многостранна риба, която си заслужава и трябва да се готви с удоволствие.

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Салата с кисели гъби и други ястия

Йоркширски пудинг стъпка по стъпка 🍮 рецепта със снимка

Въздушна извара касерола според стъпка по стъпка рецепта със снимка

Бургерс: стъпка по стъпка рецепта с 🥐 снимка

красота

мода

диети