шашлик

Вижте и изберете рецепти за кебап за всеки вкус и цвят. Този раздел представя най-вкусните, прости и бързи рецепти за кебап със снимки за готвене у дома. Прочетете повече за барбекюто ...

Избор по критерии

Покажи повече

Ароматен кебап със зеленчуци на чиния 283388
5 мин ккал

Как да направите барбекю във фурната? Отговаряме на този въпрос и предлагаме 4 вкусни и прости рецепти за приготвяне на летни ястия в апартамента!

Прочетете повече за барбекюто

Вероятно няма нито един човек, който да не знае какво е барбекю. Често за мнозина пролетно-лятната природа се свързва с кебап, защото именно в този период най-често готвим кебап. Снимка с кебапчета е апетит за мнозина, а не напразно, защото такова ястие е много вкусно, особено ако се сервира веднага от огъня. Но малко хора знаят как да готвят барбекю в природата, така че да се окаже не само вкусно, но и така, че месото да остане сочно и меко. Готвенето на барбекю осигурява спазването на определени правила и препоръки. Ако знаете как да направите добре домашно барбекю, можете дори да отворите домашно барбекю, докато менюто може да съдържа само няколко вида месо. Класическото барбекю винаги ще бъде популярно и търсено, тъй като има малко хора, които отказват такова ястие.

Има различни рецепти със снимки, ръководени от които, можете да направите вкусни кебапчета не само сред природата, но и у дома. Която и рецепта за барбекю да изберете, също толкова важно е да вземете месото за барбекюто. Различните методи за готвене до голяма степен зависят от това кои видове месо сте избрали и коя порция. Най-добрите кебапчета могат да бъдат пържени от телешко, свинско, пилешко, говеждо или агнешко.

Също толкова важно, когато готвите кебапчета в природата, предварително мариновайте добре месото. Най-лесният начин за мариноване е да поръсите месо с подправки или готова марината и да го оставите да престои няколко часа. Но за разлика от такъв бърз начин за приготвяне на кебапчета, има и по-сложни рецепти за кебапчета. Ферментиралите млечни продукти често се използват като марината, поради което месото става по-меко. Също така, най-вкусният кебап често се приготвя с добавяне на лук, лимон, минерална вода и много други съставки.

Избирайки всичко за барбекюто, което ще готвите в природата, не забравяйте за въглища или дърва, както и за барбекю и шишчета.Задавайки въпроса как да готвите барбекю, основният момент е правилната подготовка на барбекюто. Въглищата трябва да дават добра топлина, така че месото да се готви напълно отвън и отвътре. При пържене залейте кебапчета с марината и не забравяйте периодично да обръщате месото, за да не изгори. За да знаете как да приготвите вкусно барбекю, така че да остане сочно, се препоръчва да държите шишчето на 10-15 см от въглените. Важен метод за сервиране на кебап, месото трябва да е горещо. Често препоръчваме да отидете на природата, да приготвите кебапчета и да качите снимка на кебап и да споделите своите доказани рецепти.

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Как да осолявате сьомгата по стъпка по стъпка 🐟 рецепта със снимка

Царевични тортили: стъпка по стъпка рецепта 🥞 със снимка

Цяло пиле във фурната рецептата за печене на цяло пиле, как да се пече вкусно, колко време отнема да се пече, за да се приготви цяло пиле

Херкулес котлети според стъпка по стъпка рецепта със снимка

красота

мода

диети