кнедли

Вижте и изберете рецепти за кнедли за всеки вкус и цвят. Този раздел представя най-вкусните, прости и бързи рецепти за кнедли със снимки за готвене у дома. Прочетете повече за кнедли ...

Избор по критерии

Тесто за кнедли и кнедли 1135305
1 час 260 kcal

Как да си направим обикновен кнедли за кнедли, докато е мек, послушен, бърз и вкусен. Практически съвети за избягване на храносмилането. Опции: с и без яйца, на вода, кефир и суроватка, ръчно и в машина за хляб, опростена и патронна.

Мързеливи кнедли с извара и сладко 973538
30 мин 210 kcal

Подробно описание как да приготвите мързеливи кнедли с извара. Традиционната рецепта, версии за деца и за тези, които отслабват. Лесна извара рецепта за детски и диетични храни. Тайните на работа с меко тесто.

Кнедли в ръката 391689
1,5 часа 260 kcal

Буйно тесто за кнедли от кефир и различни варианти за готвене: на пара и във вода, с и без яйца. Идеи за различни пълнежи: картоф, зеле, извара. Съвети за най-добри резултати.

Брашно тесто 137800
45 мин 231 ккал

Как да направите тесто за кнедли без яйца. Рецепта за кюфтенца. Характеристики на омесване на тесто върху кефир или заквасена сметана, с растително масло. Рецепта за машина за хляб. Характеристики на избора на продукти.

Мързеливи кнедли с горски плодове 125845
1 час 205 ккал

Как да готвя мързеливи кнедли на грис. Стъпка по стъпка рецепта, съвети за избор на основните съставки. Идеи за приготвяне на кнедли с необичайна форма. Двойка летни опции за тези, които се интересуват от фигурата.

Прочетете повече за кнедли

Вареники е национално ястие на Украйна. Толкова е популярно, че дори децата знаят какво представляват кнедли. До известна степен кнедли много приличат на кнедли, но разликата все още съществува. Днес всяка опитна домакиня знае как да готви кнедли и как да ги направи вкусни. Ако все още не знаете как да направите кнедли, ще ви бъде полезно да се запознаете с някои рецепти. Тогава не само ще научите как да готвите кнедли в кухнята си и как да готвите кнедли правилно, но и с какво правят кнедли и с какво служат.

Кнедли са направени от безквасно тесто, те могат да бъдат приготвени с различни пълнежи. Няма нито една рецепта за кнедли, но те се различават само по пренареждането на съставките на тестото и пълнежа. Готвенето на кнедли е много проста материя, основното е да знаете няколко нюанса на готвене. Правилно приготвеният кнедли поддържа добре формата си, целостта не е нарушена и пълнежът не следва. За да може тестото да поддържа добре формата си, е необходимо да се спазват пропорциите на яйцата, брашното и течността. И за да не пълни пълнежът, не трябва да е прекалено горещо по време на приготвянето на кнедли.

Когато знаете какво са кнедли и каква е подготовката им, е време да помислите за презентация. Веднага след готвене кнедлите щедро се заливат с разтопено масло. Сервирайте кнедли все още горещи, на порции или на общо ястие.Заквасената сметана се предлага на кнедли или те се приготвят от бекон и лук. Някои обичат да използват кнедли само с масло.

Днес можете лесно да закупите замразени кнедли във всеки супермаркет или в най-близкия магазин.

По правило всяко семейство има своите любими рецепти за кнедли с различни пълнежи. Пълнежите са сладки: плодове, плодове, извара. Такива кнедли ще се харесат на деца и възрастни. Има и пълнежи за неподсладени кнедли: картофи, зеле или гъби. Домашните кнедли винаги са вкусни, красиви и се различават от закупените по това, че са направени с любов.

Готвенето на вкусни кнедли е по-забавно с цялото семейство, защото всички знаят, че домашните са по-вкусни от тези от магазините. Освен това ръчно направените кнедли изглеждат по-изгодно на снимката. И можете да направите кнедли с изненада, като увивате сол или черен пипер с грах, вместо да пълните.

След като прочетете рецептите, ще знаете как да направите кнедли, кои пълнежи да изберете и как да готвите кнедли, така че да останат непокътнати.

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Цвекло 🥣: класическа стъпка по стъпка рецепта със снимка

Елда с кайма във фурната според рецептата стъпка по стъпка photo със снимка

Пипер, пълнен с месо по стъпка по стъпка рецепта със снимка

Рецептата за вкусно мляно месо за кнедли от говеждо и свинско месо

красота

мода

диети