Коледни торти

Вижте и изберете рецепти за новогодишни торти за всеки вкус и цвят. В този раздел са представени най-вкусните, прости и бързи рецепти за новогодишните торти със снимки за готвене у дома. Прочетете повече за новогодишните торти ...

Избор по критерии

тирамису 216550
6 часа 232 ккал

Рецептата за тирамису у дома ще ви каже как да замените сиренето Маскарпоне, което се използва в класическата рецепта. Ще се научите сами да печете бисквитки Savoyardi или можете да го замените с обикновена бисквита.

Повече за коледните торти

Всички обичат празниците, но най-вече всички обичат да се подготвят за тези значими събития. Нова година е един от най-очакваните празници, обичан е както от възрастни, така и от деца. Около коледното дърво, домашна украса и красив домашен уют. Всичко е украсено с натруфен под формата на коледни елхи. В новогодишната нощ можете да намерите в магазините много торти, направени от сладкарските изделия. Въпреки това, няма нищо сложно да направите новогодишните торти сами, като използвате мастика, за да направите украса с ръце и да изпечете бисквита. Всички обичат крем-торта или торта с шоколадов пълнеж. Рецепти за такива торти можете да намерите на нашата страница и няма значение дали знаете как да печете торти или не.Няма значение, защото всички идеи на рецептите са много прости! Дори някоя рецепта да ви се стори сложна, все пак можете да я повторите в кухнята си, ако внимателно изучите инструкциите и видите снимка от процеса на готвене.

Няма значение дали искате да направите торта с крем или малка торта за деца. Новогодишните торти, чиито снимки ще намерите на нашата страница, може да са различни. Можете да ги украсите, както искате - с закупен декор или направени на ръка. Или не украсявайте тортата с декор и я оставете в минималистичен стил. Коледните торти могат да бъдат шоколадови или с огледална глазура. Те могат да бъдат с мастика или без мастика. Между другото, ако нямате абсолютно идея как да украсите торта за Нова година - не забравяйте да проверите всички наши рецепти. Сред тях има различни идеи. Например как да направите торта за Нова година без мастика или висока торта за Нова година в няколко слоя. Всяка домакиня, която има достатъчно търпение и необходими съставки, може да направи коледна торта със собствените си ръце. Новогодишната торта без мастика не е непременно грозна торта. Всяка торта може да се направи красива и вкусна, дори и без специални сладкарски умения. А сладкарските изделия едва ли ще работят, новата година все още идва скоро, така че е по-лесно да си направите сами новогодишна торта. Новогодишните торти се приготвят по различни начини - някои по-бързи, други по-дълги.

Можете дори да намерите снимки на новогодишните торти без печене и рецепти за тях, да приготвите такава торта „Честита Нова година“, за да зарадвате себе си и семейството си. Ако не сте сигурни, че можете да изпечете коледен кекс със собствените си ръце, на нашата страница ще намерите рецепта със снимка. Може да бъде коледен сладкиш с бисквити. Можете също така сами да направите украса на торти за Нова година според нашите рецепти и препоръки.

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Стихотворения за деня на майката на майката от дъщеря ✍ 50 стихотворения до любимата майка, до сълзи, докосващи, кратки

Тестото Samsa във фурната по стъпка по стъпка 🍞 рецепта със снимка

Педикюр за риба Garra Rufa: Пилинг за риба за краката ви

Готвене заешко филе стъпка по стъпка рецепта със снимка

красота

мода

диети