торти

Вижте и изберете рецепти за торта за всеки вкус и цвят. Този раздел представя най-вкусните, прости и бързи рецепти за торти със снимки за готвене у дома. Научете повече за сладкишите.

Избор по критерии

Малина торта с мус с огледална глазура 14
5 часа 337 ккал

Как да си направите торта с мус. Как да си направите бисквити, черешови мусове, черешово желе и огледална глазура. Какви съставки са необходими. Съвети за готвене

4
1,5 часа 220 kcal kcal

Как да направите умна торта със собствените си ръце. Защо тортата се нарича т.нар. Какви съставки са необходими, за да създадете умна торта. Калорийни ястия

Готвене на вкусна картофена торта по стъпка по стъпка рецепта със снимка. 3
1,5 часа 221,4 kcal kcal

Как да месите вкусно тесто за картофена торта, какви съставки са необходими за приготвяне на крем, как да се оформи десерт, колко да се пече, как да се сервира.

Приготвяме обикновена торта Наполеон по стъпка по стъпка рецепта със снимка. 3
30 мин 240 kcal kcal

Как бързо да приготвите вкусна торта Наполеон у дома. Бърза рецепта за обикновен десерт със стъпка по стъпка снимки. Продукти, готвене, оформяне.

Повече за тортите

Торта е десерт, който всички обичат. Самото споменаване на тази дума на ум ви идват различни видове бисквити или бутер сладки със сметана, ядки, цветни поръси и други интересни и вкусни добавки.

Тортите винаги са вкусни, красиви и ги правят много прости, дори и у дома. Не се изненадвайте, но магазинната торта не е границата на съвършенството: можете да направите много по-добре със собствените си ръце. Имената на тортите обикновено са такива, че когато се споменават, детството се запомня веднага и е приятно в душата: „Асол”, „Гурман”, „Кошница” и т.н. Тортите също се наричат ​​на същия принцип, тъй като те също са сладки и не предизвикват по-малко положителни емоции от техните малки братя.

Мнозина, объркващи се с друг любим десерт, наричат ​​тези продукти "торта", но това е коренно погрешно, тъй като в началото ястието се е наричало "торта", а чак след това се свежда до по-удобна и разбираема "торта". Така че няма "торта" в природата, само сред най-неграмотните продавачи в малките магазини.

Вкусни торти могат да се приготвят по много начини. Една добра рецепта за торти в интернет ще бъде изпълнена с цветни снимки, така че веднага можете да разпознаете коя от тях искате да готвите и коя заделяте за по-късно. Но какви са вкусните: тези торти, ядки, колбаси, топки, безтегловни меренги, еклери и епруветки! И за да изненадате точно възрастните и децата, можете да направите мини-торта под формата на кошница или леки топки в ядки.

Най-простите торти, които можете да направите у дома, са меренги, защото те се нуждаят само от 2 съставки: яйчен белтък и обикновена захар. Те трябва само да се разбият до бяла пяна, да се сложат върху хартия и да се изсушат във фурната при температура 100 градуса. Тази рецепта за торта ще ви отнеме най-малко усилия.
Интернет ще ви каже как да приготвите торта правилно и с вкус. Красиви торти се получават, ако комбинирате тъмна бисквита и снежнобял крем с многоцветна поръсване в тях. Домашните торти могат да бъдат направени в абсолютно всякаква форма: дори правоъгълна, поне под формата на красива звезда или змия, и няма значение дали са големи или мини-торти.

Видовете торти са: кошница, слама, тирамису, меренга, еклер, суфле, "картоф", "птиче мляко" и други. В живота и на снимката тортата от този списък ще бъде много красива и устата.
И така, научихте какви торти могат да се приготвят у дома. Не забравяйте, че вкусна торта е тази, която сте приготвили с любов за децата, семейството и приятелите си. Приятен апетит, късмет в кухнята и сладък живот!

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Обелени кори от диня: рецепти с лимон и портокал, как да готвите у дома в бавна готварска печка и сушилня + отзиви

Как да готвя сом пържола в тиган 🐟 стъпка по стъпка рецепта

Пържени калмари стъпка по стъпка рецепта 🦑 със снимка

Горско розови пържоли от сьомга във фурната по стъпка по стъпка 🐟 рецепта със снимка

красота

мода

диети