пиле

Вижте и изберете рецепти за пиле за всеки вкус и цвят. Този раздел представя най-вкусните, прости и бързи рецепти за пилешки ястия със снимки за готвене у дома. Научете повече за пилето.

Избор по критерии

Хрупкаво пиле 2264705
2 часа 195 ккал

Научете как да печете пиле във фурната и да получите великолепна златиста коричка! Предлагаме 3 прости и оригинални рецепти за панирани ястия с турски зеленчуци и лимоново-чеснов сос.

Френско пиле 391254
1 час 208 ккал

Вкусно и нежно пиле във френски стил се оказва много удовлетворяващо! В нашата рецепта ще намерите подробна техника на готвене, 6 тайни за перфектното ястие и неговия вариант с домати.

Сочно и розово пиле в ръкава на фурната 372674
5 мин ккал

Пилето във фурната в торба за печене се приготвя много просто. Малко сос, различни зеленчуци или плодове дават възможност да опитате вкусно и нежно месо с гарнитура. В допълнение, печенето в торбичка не изисква добавянето на мазнини.

Пилешки детайли

Когато хората говорят за пилешко месо, стотици рецепти от различни вкусни и задоволителни ястия изскачат в паметта. Всъщност пилешкото месо е универсално ястие, защото може да бъде пържено, варено, печено, варено цяло или на отделни части. Основното предимство на това месо е, че можете бързо и вкусно да готвите както пиле първо и второ ястие. Най-интересното е, че от един пилешки труп можете да приготвите супа, да запържите котлети за вечеря, да направите салата със зеленчуци и да изпечете няколко крила и дръжки във фурната. Ястията с пиле са не само вкусни, но и здравословни (не забравяйте за хранителните свойства на това месо).

Рецептите за пиле са много разнообразни. Сред тях има прости, които описват например как да се готви пилешка супа за обяд. Такива пилешки ястия се приготвят много бързо, те са горещи и питателни. Простите ястия с пилешко месо включват салати с варено пиле. Всъщност, за да приготвите месо за такива закуски, достатъчно е да знаете как да готвите пиле правилно!

Ястия с пилешко месо, в рецептите на които е необходимо да се извършват по-сложни манипулации с месо, могат да се причислят към средно ниво на тежест. Тази категория включва рецепти за ястия с пържено пиле (трябва да изберете правилните подправки, правилното ниво на огъня и много други), рецепта за пилешко пиле, правилата за приготвяне и печене на домашно приготвени пилешки котлети и онези ястия, които могат да се приготвят от пиле на фурна. За да разберете как да готвите пилешко вкусно, достатъчно е внимателно да прочетете рецептите, да разгледате снимките, които ги придружават, и следвайте инструкциите.

Най-сложните пилешки ястия включват няколко етапа на работа с него и други продукти. Това са сладкиши с пилешко месо, различни пълнени ястия, рецепти за колбаси и много други. Прости и вкусни рецепти със снимки, от които има голям брой на нашия сайт, винаги помагат да се направи такъв вкусен от обикновеното пиле.

Отделно можете да подчертаете диетични ястия от пилешко месо. Колко вкусно е да готвите пилешко или пилешко кюфте в двоен котел и в същото време да получавате минимално количество калории! Е, и пилешката супа по всяко време повдига пациентите от леглото!

За да разберете какво ястие да готвите с пиле в момента, погледнете рецепти със снимки, които илюстрират колко прости и бързи можете да направите дори и най-трудното ястие. Както знаете, за начало всяка храна трябва да дойде на вкус точно визуално, така че трябва да ви хареса картината, тогава ще бъде по-лесно да се готви. Огромен брой различни рецепти със снимки, от най-простите до най-сложните пилешки ястия, има на нашия уебсайт. Вижте и със сигурност ще намерите рецепта по ваш вкус!

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (35 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Пилешки кюфтета в сос от заквасена сметана: стъпка по стъпка 🍲 рецепта със снимка

Пържени патладжани ани за зимата по стъпка по стъпка рецепта със снимка

Бисквитки с ръжено брашно според рецепта стъпка по стъпка със снимка

Питки за кайма с фурна: стъпка по стъпка 🍞 рецепта със снимка

красота

мода

диети